Κυριάκος Μητσοτάκης σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: Τσακωνόμαστε με τη Μαρέβα για το air condition (video)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera και έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από τα πολιτικά και κοινωνικά θέματα, μίλησε και για τον ελεύθερό του χρόνο ενώ αποκάλυψε ότι δεν κάνει δουλειές στο σπίτι ούτε ξέρει να μαγειρεύει.

«Μέχρι το σημείο να αλλάξω λάμπα στο σπίτι, νομίζω ότι μπορώ. Από εκεί και πέρα πολλά περισσότερα δεν μπορώ. Δεν μαγειρεύω τίποτα απολύτως, καμιά ομελέτα. Μπάρμπεκιου ναι, ψήνω. Το μπάρμπεκιου δεν είναι μαγειρική» σημείωσε.

Όπως είπε ένας από τους βασικούς λόγους που διαφωνεί με τη σύζυγό του Μαρέβα στο σπίτι είναι η θερμοκρασία στο κλιματιστικό. «Εδώ διαφωνούμε και με τη γυναίκα μου, εμείς τσακωνόμαστε πάντα για το air condition. Βάζαμε το air condition στους 25 και στους 26 βαθμούς και εγώ ζεσταινόμουν, αντίθετα το χειμώνα θα πάμε δυο βαθμούς (πιο κάτω). Πού είσαι τώρα εδώ; Για να δω. Το να ρίξεις τη θερμοκρασία ή να την αυξήσεις ανάλογα δυο βαθμούς κάνει πολύ μεγάλη διαφορά» είπε.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό. «Δεν είναι πρώτη μου φορά σε ψυχαγωγική εκπομπή. Κάτι διαφορετικό και πολύ ευχάριστο. Μας κάλεσαν και έπρεπε να έρθουμε» δήλωσε.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα