Μεσολόγγι: Ο αγνοούμενος Μπάμπης είχε δανείσει 17.000 εύρω στον 51χρονο – Τα σβησμένα SMS και το μαχαίρι (video)

Σε άλυτο, μέχρι στιγμής, μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών έχουν στο «μικροσκόπιο» τον τελευταίο άνθρωπο που τον είδε ζωντανό.

Πρόκειται για τον 51χρονο χασάπη που κρατείται από τις Αρχές και καλείται να δώσει μια σειρά απαντήσεων αναφορικά με την εξαφάνιση του άνδρα στο Μεσολόγγι, ο οποίος θα πήγαινε για κυνήγι την δεύτερη ημέρα του Ιανουαρίου αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να ανακτήσουν σβησμένα δεδομένα από το κινητό του 51χρονου. Ενέργεια που έγινε αφότου είχε εξαφανιστεί ο 31χρονος, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μηνύματα, τηλεφωνικές επαφές και κλήσεις.

Μεσολόγγι: Ο αγνοούμενος Μπάμπης
Μεσολόγγι – o αγνοούμενος Μπάμπης

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το ΙΧ του 51χρονου, με το οποίο μετέφερε, όπως είπε, τον 31χρονο στην περιοχή των ΤΕΙ. Όπως στο μικροσκόπιο για εύρεση στοιχείων έχει μπει και το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ο άνδρας και για το οποίο κρατείται αφού του απαγγέλθηκε κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, εύρημα των Αρχών είναι η χρονική ανακολουθία στην κατάθεση του 51χρονου. Σύμφωνα με τον ίδιο έκανε 1 ώρα και 10 λεπτά να επιστρέψει στην οικία του από μια περιοχή που δεν απαιτούνται περισσότερα από επτά λεπτά οδικώς!

Μια άλλη παράμετρος που εξετάζουν προσεκτικά οι έμπειροι αξιωματούχοι είναι τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, καθώς αναμένεται τις επόμενες ώρες να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο.

Ο 51χρονος ισχυρίζεται πως είχε αφήσει σπίτι του το κινητό του ενώ το κινητό του 31χρονου Μπάμπη είναι πλέον κλειστό.

Το τελευταίο στοιχείο που βάζει τον 51χρονο στο κάδρο των υπόπτων είναι πως ανάμεσά στους δυο άνδρες υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Διαφορές του ύψους ων 17.000 ευρώ, τα οποία είχε δανειστεί ο 51χρονος από τον 31χρονο.

Συγγενείς του Μπάμπη αναφέρουν πως τα χρήματα αυτά δεν επεστράφησαν ποτέ στον 31χρονο, με τον 51χρονο να ανταπαντά πως τα δανεικά δεν ήταν 17.000 ευρώ αλλά 7.000 ευρώ και έχουν επιστραφεί.

Σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς του αγνοούμενου, ο 31χρονος είχε σκοπό να ζητήσει από τον 51χρονο τα χρήματα όταν θα πήγαιναν για κυνήγι

Μεσολόγγι – «Είναι εγκληματική ενέργεια η εξαφάνισή του»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του από την περασμένη Τρίτη.

«Την Πέμπτη το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ήταν ανοιχτό το κινητό του και μίλησε με τη μητέρα μου. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι νεότερο» είπε η αδερφή του αγνοούμενου μιλώντας στο Star.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά», πρόσθεσε.

Πρόκειται για ένα ποσό περίπου 17.000 ευρώ, σύμφωνα με την οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ο 51χρονος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο. Ο άνδρας έχει συλληφθεί, όχι όμως για την εξαφάνιση αλλά γιατί πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

«Πήγαν και τον συνέλαβαν, τον έπιασαν σε ένα χωριό στην ορεινή Ναυπακτία, είχε φύγει δηλαδή από το Μεσολόγγι» αναφέρει η αδερφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Ωστόσο η οικογένεια μιλά για αντιφάσεις:

«O άνθρωπος που κρατάει η αστυνομία, σε εμάς έχει πει άλλα, σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς. Σε εμάς είπε ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει, χαρακτηριστικά κι όλας έδωσε την λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε μια coca cola και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική στα σκοτάδια για να πάει κάποιος άλλος γνωστός να τον πάρει να πάνε για κυνήγι αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι. Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε αλλά στην μητέρα μου δεν ανέφερε ότι θα βγει από το σπίτι που είχαν μιλήσει δύο ώρες νωρίτερα» λέει η αδερφή του Μπάμπη Κουτσίκου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, ενώ από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου σε αυτήν συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης.

opinion-google-news-2

πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά άρθρα