«Καπνούς» βγάζει ο Μέσι με την αποκάλυψη για το μυθικό του συμβόλαιο (photo)

Η αποκάλυψη της «El Mundo» για το μυθικό συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα κάνει τον γύρο του κόσμου, με τον super Star του ποδοσφαίρου να μηνύει την εφημερίδα και την ομάδα του για το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει βγάλει… τρελά λεφτά μόνο την τελευταία τετραετία από την Μπαρτσελόνα!

Όπως επικαλείται η εν λόγω εφημερίδα, ο λογαριασμός του Αργεντινού σούπερ σταρ έγινε πλουσιότερος ΜΟΝΟ τα τέσσερα τελευταία χρόνια κατά 555.237.619 ευρώ!

Λιονέλ Μέσι - El Mundo - εφημερίδα
Λιονέλ Μέσι – El Mundo – εφημερίδα

Συγκεκριμένα, ο Μέσι φαίνεται πως υπέγραψε τον Νοέμβριο του 2017 νέο συμβόλαιο που θα του έφερνε ένα ποσό στα 138 εκατ. ευρώ ετησίως!

Ωστόσο, αυτό το ποσό δεν ήταν μόνιμα σταθερό αφού υπήρξαν δύο μπόνους στη συμφωνία των πλευρών.

Το ένα ανέφερε πως θα έπαιρνε 115.225.000 ευρώ με την ανανέωσή του ως μπόνους, ενώ θα έβαζε και άλλα 77.929.955 ευρώ στον λογαριασμό τους ως μπόνους αφοσίωσης στην ομάδα!

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε έξαλλος με τη διαρροή του ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την Marca, ο Αργεντινός έχει ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους του να κινηθούν νομικά τόσο κατά της εφημερίδας, όσο και κατά των διοικούντων την Μπαρτσελόνα που είχαν γνώση του περιεχομένου του συγκεκριμένου συμφωνητικού, καθώς διέπεται από ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Marca, οι άνθρωποι που γνώριζαν το τι προέβλεπε το συμφωνητικό αυτό ήταν ο πρώην πρόεδρος Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο προεδρεύων την διοικούσα επιτροπή Κάρλες Τουσκέτς, ο εκτελεστικός διευθυντής Όσκαρ Γκράου και δύο ακόμη άτομα.

Υπενθυμίζεται πως η υπηρεσιακή διοίκηση της Μπαρτσελόνα (μέχρι να γίνουν εκλογές) με ανακοίνωσή της καταδίκασε τη διαρροή και ανέφερε πως δεν έγινε από κάποιο δικό της στέλεχος.

Στην αντεπίθεση ο Λιονέλ Μέσι απειλεί με μηνύσεις

Τα εν λόγω ντοκουμέντα όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν την οργή του σταρ των Καταλανών, ο οποίος σύμφωνα με την Marca έχει ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους του να κινηθούν νομικά τόσο κατά της εφημερίδας, όσο και κατά των διοικούντων την Μπαρτσελόνα που είχαν γνώση του περιεχομένου του συγκεκριμένου συμφωνητικού, καθώς διέπεται από ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Μάλιστα τα πρόσωπα τα οποία γνώριζαν το περιεχόμενο του συμφωνητικού αυτού ήταν ο πρώην πρόεδρος Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο προεδρεύων την διοικούσα επιτροπή Κάρλες Τουσκέτς, ο εκτελεστικός διευθυντής Όσκαρ Γκράου και δύο ακόμη άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η υπηρεσιακή διοίκηση της Μπαρτσελόνα (μέχρι να γίνουν εκλογές) με ανακοίνωσή της καταδίκασε τη διαρροή και ανέφερε πως δεν έγινε από κάποιο δικό της στέλεχος.

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο Θεός ήταν καθαρός (video)

Σχετικά άρθρα