Μεγάλη Εικόνα: Οι «Chasers» από το The Chase του MEGA αποκαλύπτονται (video)

Στην εκπομπή «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ήταν καλεσμένοι οι τέσσερις «καταδιώκτες» από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του MEGA «The Chase».

Ξεδιπλώνοντας στη Νίκη Λυμπεράκη πτυχές της προσωπικότητας τους, αλλά και σχολιάζοντας την πρόσφατη αναγνωρισιμότητα που λαμβάνουν λόγω της τηλεοπτικής τους εμφάνισης στο «The Chase».

Η Μαρία Μάρκου, ή αλλιώς η «Γυναίκα με τα μαύρα», ο Βασίλης Φασιάς, γνωστός ως το «Βουνό», ο Πάνος Δημάκης, το λεγόμενο «Γεράκι» και ο Ηλίας Αλεξίου με το παρατσούκλι του «Αδέκαστου Επιθεωρητή» μίλησαν για την επαφή που έχουν με τους διαγωνιζόμενους και αποκάλυψαν πως βιώνουν από τη συμμετοχή τους στο «The Chase».

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: Οι παίκτες αγχώνονται υπερβολικά. Δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Είναι το πρόβλημα ότι δεν βλέπεις το ρολόι. Δεν ξέρεις πόσο χρόνο έχεις ως Chaser. Να σκεφτείς λίγο παραπάνω, ή να τη δώσεις την ερώτηση. Εκεί είναι που μπλοκάρει λίγο το σύστημα.    

ΒΟΥΝΟ: Στην ουσία δεν τους κερδίζουμε εμείς. Οι παίκτες μας κερδίζουν. Αν είναι καλοί οι παίκτες, εκμεταλλεύονται τα δικά μας τα λάθη. Γιατί εκεί παίζεται το παιχνίδι στον τελικό. 

ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ: Μου έχει τύχει να θεωρώ κάποιον για Chaser. Ήταν ένας στην αρχή που πήγε μόνος του στον τελικό, πέτυχε άπειρες ερωτήσεις, ο άνθρωπος με το σπαθί του πήρε ό,τι πήρε.  

Κάποιοι παίκτες έχουν άγνοια κινδύνου, μπαίνουν μέσα και δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να βρουν κάτι. Είναι λίγο πιο άνετοι. Και όταν πέφτει μια ερώτηση…

ΓΕΡΑΚΙ: Ακόμα και αν συμπαθήσεις κάποιον παίκτη, από τη μία λες εδώ είναι παιχνίδι με έναν σκοπό. Σκοπός είναι να τους διώξω. Εννοείται θα συμπαθήσεις, αλλά σιγά σιγά παρασύρεσαι γιατί είμαστε Chasers. Επιλεχθήκαμε γιατί αγαπάμε τη γνώση και αγαπάμε την καταδίωξη. Τους βλέπουμε ανταγωνιστικά.

 Οι Chasers επίσης αφηγήθηκαν την πορεία τους μέχρι τη συμμετοχή τους στο «The Chase» και σε μια πηγαία συζήτηση αποκάλυψαν τι σκέφτονται για το μέλλον και αν θα ήθελαν κάποια στιγμή να συνεχίσουν να εργάζονται στην τηλεόραση.

The Chase - MEGA - Μαρία Μπεκατώρου
The Chase – MEGA – Μαρία Μπεκατώρου

ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ: Είμαι ανοιχτός. Αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση και μου ταιριάζει και τα βρούμε, γιατί όχι; Δεν με ενοχλεί η έκθεση. Την έχω συνηθίσει τώρα πια και δεν είναι αυτοσκοπός όπως ίσως να ήταν στην αρχή που πήγαινα σε πολλά τηλεπαιχνίδια και χαιρόμουν που με έβλεπαν. Τώρα καταλαβαίνω τι τραβάνε κάποιοι άνθρωποι που έχουν μια έκθεση και τους γνωρίζει ο κόσμος. Τώρα που βγάλαμε τις μάσκες δηλαδή, αρχίζω να έχω πρόβλημα στο σούπερ μάρκετ. 

ΒΟΥΝΟ: Γενικώς στην ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, πιστεύω. Απλά να μένεις πιστός στις αρχές σου, σε αυτά που σου αρέσουν, που σε γεμίζουν, που σε αναπαύουν. Και ναι, γιατί όχι.

ΓΕΡΑΚΙ: Είναι απίστευτο αυτό που κάνω αυτήν την στιγμή. Αλλά αν στο μέλλον υπήρχε μια δυνατότητα , νομίζω θα υπερίσχυε η αγάπη μου για την ιστορία. Του στυλ ένα ντοκιμαντέρ. Λατρεύω τα κάστρα. Λατρεύω τους αρχαιολογικούς χώρους. Τα κάστρα είναι λίγο άγνωστα για πάρα πολύ κόσμο και έχουμε 800 κάστρα και πύργους σε όλη την Ελλάδα. Ίσως να μου άρεσε ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ.  

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: Εμένα είναι σπουδές μου η επικοινωνία. Θα έκανα τηλεόραση, την αγαπάω, τη σέβομαι, την παρακολουθώ, την εκτιμώ. Θα ήθελα πάρα πολύ στην Ελλάδα να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε talk shows όπως στην Αμερική. 

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα