Ματ Ντίλον: Στο Πήλιο ο σταρ του Χόλυγουντ – Αποκλειστική φωτογραφία (photo)

Αποκλειστική φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού του Χόλυγουντ, Ματ Ντίλον, στο μαγευτικό Τρίκερι του Πηλίου, εξασφάλισε το opinionleader.gr.

Στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Τρίκερι πρόκειται να γυριστεί Αγγλόφωνο ρομαντικό θρίλερ «Haunted Heart» με σκηνοθέτη τον βραβευμένο Ισπανό Φερνάντο Τρουέμπα, ο οποίος το 1994 κέρδισε βραβείο Όσκαρ με την ταινία Belle Epoque.

Ρόλο πρωταγωνιστή θα έχει ο ηθοποιός Ματ Ντίλον καθώς και οι Αίντα Φόλκ και Χουάν Ουρέγκο. Στην ταινία θα συμμετέχουν σε μικρούς ρόλους Έλληνες ηθοποιοί και κομπάρσοι οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη επιλεγεί.

Ματ Ντίλον με την θαυμάστρια του Βίκυ Καρανάσου
Ματ Ντίλον με την θαυμάστρια του Βίκυ Καρανάσου

Ήδη βρίσκεται στο Τρίκερι ο Χολυγουντιανός σταρ καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας και θα ολοκληρωθούν το Νοέμβριο. Ο διάσημος ηθοποιός τρώει στα μικρά ταβερνάκια της περιοχής και δεν αρνήθηκε στους θαυμαστές και θαυμάστριες του να φωτογραφηθούν μαζί τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κάτοικων είναι πάρα πολύ φιλικός και καταδεκτικός κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Πήλιο - Τρίκερι
Πήλιο – Τρίκερι

Εξ άλλου στο παρελθόν το είχε νοιώσει στο κινηματογραφικό του πετσί όταν από τα 20 του χρόνια, κάπου εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν του προσέδωσαν τον χαρακτηρισμό του «κακού παιδιού» του Χόλιγουντ, του «νέου Μπράντο» ή του «συμβόλου του σεξ».

Συμπαραγωγοί του έργου είναι η Ισπανική Atlantica Films και η Ελληνική Blonde, ενώ η παραγωγή υποστηρίζεται μεταξύ άλλων και από το Ισπανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα