Μαρία Σολωμού: Υπάρχουν τρεις πρώην, που άμα τους πετύχω θα τους πατήσω με το αμάξι (video)

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται με αφορμή τα podcast της.

Επιπλέον η ηθοποιός έκανε λόγο για την Έλενα Χριστοπούλου, τον Mente Fuerte, αλλά και τις πρώην σχέσεις της.

Όσον αφορά στις τοποθετήσεις της μέσω στων podcast της και τα σχόλια που γίνονται σε διάφορες εκπομπές: «Θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται συνέχεια με αυτά που λέω στα podcast. Θέλουν να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο και παίρνουν εμένα. Την αγαπώ την Έλενα. Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ για το στάτους, το μορφωτικό επίπεδο και την αισθητική για τις γυναίκες β’ κατηγορίας».

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στο εάν έχει βιώσει βία από κάποια σχέση της: «Λεκτική βία και χειριστικές συμπεριφορές έχω βιώσει σε σχέση μου αλλά και στη δουλειά έχουμε δεχτεί πολύ ψυχολογική βία. Εμείς τότε νομίζαμε πως αυτό ήταν φυσιολογικό και σοκαριστήκαμε όταν έγιναν όλα αυτά».

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού απάντησε και στις ερωτήσεις για τον Mente Fuerte, λέγοντας πως υπάρχουν κάποιες φιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες, αλλά δεν θα πει τίποτα παραπάνω για αυτά που συζητιούνται. Σε άλλο σημείο μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της: «Έχω αποφασίσει πως η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι τα 70 μου. Με τον Μάριο είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με τις μεγαλύτερες χρονικά σχέσεις μου είμαστε πλέον, αδελφικοί φίλοι. Υπάρχουν τρεις όμως, που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι, μεταφορικά, γιατί είμαστε κατά της βίας».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα