Μαρία Μπεκατώρου: Γιόρτασε τα γενέθλια ορόσημο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα (video)

Γενέθλια ορόσημο για την αγαπητή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, τα οποία γιόρτασε σε κοσμικό restaurant, μαζί με τον σύζυγο της και αγαπημένους φίλους της.

Η 11 Φεβρουαρίου είναι η γενέθλια μέρα της Μαρίας Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του MEGA κλείνει τα 50 και αποφάσισε να γιορτάσει την προσωπική της πρωτοχρονιά με αγαπημένα για εκείνη πρόσωπα.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, γιόρτασαν την ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα για την παρουσιάστρια, σβήνοντας την γενέθλια τούρτα της.

Η παρουσιάστρια καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν σταμάτησε να χαμογελά, να χορεύει και να φωτογραφίζεται με τους φίλους της και να δέχεται αγάπη και ευχές.

Αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερα δημιουργική για τη Μαρία Μπεκατώρου. Η πορεία του The Chase στο MEGA που παρουσιάζει είναι άκρως επιτυχημένη, με το κοινό να έχει εντάξει το εν λόγω τηλεπαιχνίδι στα αγαπημένα του, με την παρουσιάστρια να το απολαμβάνει και να το απογειώνει!

Η βραδιά για την Μαρία Μπεκατώρου, είχε φυσικά και συνέχεια, αφού διασκέδασε με τους αγαπημένους της, μέχρι τα ξημερώματα στο NOX, οπού εμφανίζεται ο κουμπάρος της Αντώνης Ρέμος.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα