Θοδωρής Μαραντίνης: Πόσες χιλιάδες ευρώ έδωσε στη Σίσσυ Χρηστίδου για διατροφή (video)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο τραγουδιστής των «Onirama», Θοδωρής Μαραντίνης, που υπήρξε για χρόνια παντρεμένος με την Σίσσυ Χρηστίδου και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιούς, μίλησε για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, σχετικά με την προσωπική τους ζωή.

«Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει. Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα την συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα κινηθώ ξανά νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης» είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για να συνεχίσει λέγοντας πως: «Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή.»

Μιλώντας για το ακριβό αυτοκίνητο που ακούστηκε πως αγόρασε δήλωσε: «Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ Χρηστίδου αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο leasing με 460 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή.»

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα