Μάνος Καμπίτης: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός σκηνοθέτης – Το σπαρακτικό αντίο του Γρηγόρη Αρναούτογλου (photo)

Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Instagram. Ο Μάνος Καμπίτης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλουτους είχαν συνεργαστεί επί σειρά ετών στην τηλεοπτική εκπομπή «Όμορφος κόσμος».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τη συνεργασία τους στον «Όμορφο Κόσμο» και έγραψε:

«Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε ότι ακούγονται στα μέρη από όπου περάσαμε… είχαμε πει ότι θα το ξανακάναμε, έστω για μία φορά, όλοι μαζί όπως τότε, άλλα δεν προλάβαμε, έφυγες μόνος σου…. Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκεί, κάνε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι ότι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λίγο διαφορετική αλλά πάλι έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!».

Ο Μάνος Καμπίτης έχει σκηνοθετήσει πολλές εκπομπές, ταινίες και βίντεο κλιπ και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου.

Το 2020 είχε δικαστική μάχη με τον φίλο και κουμπάρο του, Μάρκο Σεφερλή, για την ταινία «Χαλβάη 5-0».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα