Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του – σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο νοσοκομείο (video)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται με εγκαύματα ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Μαυρομμάτης αλλά και η σύζυγός του μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του απεγκλωβίστηκαν από το διαμέρισμα τους όπου ξέσπασε πυρκαγιά τα ξημερώματα και γύρω στις 5:30 π.μ  μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύονται με εγκαύματα.

Η κατάσταση της υγείας του πρώην ευρωβουλευτή και της γυναίκας του είναι κρίσιμη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% του σώματος του. Η σύζυγός του από την άλλη είναι σε ακόμα πιο κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα στο 40% του σώματος της και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Μανώλης Μαυρομάτης - Στο διαμέρισμα ξέσπασε πυρκαγιά στο Κολωνάκι
Μανώλης Μαυρομμάτης – Στο διαμέρισμα ξέσπασε πυρκαγιά στο Κολωνάκι

Και οι δύο νοσηλεύονται στην μονάδα εγκαυμάτων και πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 05:00 της Κυριακής, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν δύο άτομα ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

opinion-google-news-2

Με πληροφορίες από ΕΡΤnews

Σχετικά άρθρα