Μανώλης Γλέζος: Ένας χρόνος από τον θάνατο του

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο έφυγε από την ζωή ο Μανώλης Γλέζος, ο μεγάλος αγωνιστής της Αριστεράς αλλά και δημοσιογράφος, με την ΕΣΗΕΑ να μην ξεχνά τους αγώνες του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών

Συμπληρώθηκε σήμερα ένας χρόνος από την απώλεια του αγωνιστή και δημοσιογράφου Μανώλη Γλέζου.

Η πορεία, η ανιδιοτελής του δράση και οι αγώνες του για την ελευθερία και τη δημοκρατία στη χώρα μας είναι πολύτιμη κληρονομιά για όλον τον ελληνικό λαό και ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι περήφανος που ο Μανώλης Γλέζος υπήρξε δημοσιογράφος συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση των δημοσιογράφων – αγωνιστών μελών της Ενώσεως.

Μανώλης Γλέζος, ο μεγάλος αγωνιστής της Αριστεράς
Μανώλης Γλέζος, ο μεγάλος αγωνιστής της Αριστεράς

Δεν ξεχνάμε το πάθος, τη δύναμη, την επιμονή του και το κουράγιο το οποίο έδινε σε όλους μας κάθε φορά που είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε, να συναναστραφούμε ή να συστρατευθούμε σε έναν δίκαιο αγώνα μαζί του.

Και είναι η αλύγιστη θέλησή του που πάντα θα μας καθοδηγεί και θα μας δίνει δύναμη σε κάθε δίκαιο αγώνα για την πατρίδα, τη δημοκρατία και τα εργασιακά δικαιώματα.

Γνωρίζουμε ότι στους νέους αγώνες ο Μανώλης Γλέζος θα είναι δίπλα μας και θα μας συντροφεύει, γιατί ο ίδιος αποτελεί πρότυπο αγωνιστή που θα εμπνέει κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής της χώρας.

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Άρης Σκιαδόπουλος: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος (photo)

Σχετικά άρθρα