Μαίρη Συνατσάκη: Ανακοίνωσες πως είναι έγκυος – Η ανάρτηση στο Instagram (photo)

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε το πιο χαρούμενο ποστ της ζωής της στον λογαριασμό της στο Instagram, ανακοινώνοντας πως είναι έγκυος.

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από ένα μήνυμα γεμάτο ευγνωμοσύνη για το δώρο που της χάρισε η ζωή, έγραψε πως ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες, για αυτό και απουσίαζε λίγο από τα social media ενώ, δεν παρέλειψε να δώσει δύναμη στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι, τονίζοντας πως ο δρόμοι πλέον, για την απόκτηση παιδιού είναι πολλοί.

Αναλυτικά η όσα έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη:

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα.

Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο Instagram και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου.

Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον Ίαν Στρατή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

(φωτο: papadakispress.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα