Λιάγκας: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή (video)

Δεν λένε να κοπάσουν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στους χώρους εργασίας, μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όταν ήταν κοινοβουλευτικός συντάκτης, υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Πρωινό μου» του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής, σχεδόν βουρκωμένος και με εμφανή τη δυσκολία να αναφερθεί στο περιστατικό, αποκάλυψε ότι στο διάστημα που ήταν κοινοβουλευτικός συντάκτης, σε νεαρή ηλικία, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας
Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

«Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα, αλλά ήταν πολύ ακραίο αυτό που έγινε. Δεν έχω μάρτυρες για ότι έγινε, γι’ αυτό δεν έχω αναφερθεί στο περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Από άλλο πρόσωπο η πρώτη μήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση

Σχετικά άρθρα