Λάρισα: Επεισόδια στην υποδοχή της κούκλας «Αμάλ» – Ματ, πέτρες και προπηλακισμοί (video)

Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή της «Αμάλ» στη Λάρισα, καθώς ομάδα αγνώστων διαφωνούντων με την έλευση της κούκλας και την εκδήλωση προπηλάκισαν τους συμμετέχοντες σε αυτήν, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, όταν ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της εκδήλωσης.

Πολίτες της Λάρισας και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής βρέθηκαν στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, στις καμάρες στο ύψος της οδού Καλλιθέας, όπου και θα ξεκινούσε η εκδήλωση για την υποδοχή της «Αμάλ».

Λάρισα: Επεισόδια στην υποδοχή της κούκλας «Αμάλ»
Λάρισα: Επεισόδια στην υποδοχή της κούκλας «Αμάλ»

Συνοδεία μικρών και μεγάλων, η μικρή «Αμάλ» θα όδευε προς τον Μύλο του Παππά, προκειμένου να υλοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί.

Ωστόσο, στη γέφυρα του Πηνειού είχαν συγκεντρωθεί και άτομα που διαφωνούν με την εκδήλωση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν προπηλακισμοί, από τη μια και την άλλη μεριά και τελικά να δημιουργηθούν μικροσυμπλοκές -που οδήγησαν στην επέμβαση της Αστυνομίας.

Διαμαρτυρόμενοι εμποδίστηκαν να προσεγγίσουν στον Μύλο του Παππά από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που αποσόβησαν όλες τις προσπάθειές τους να πλησιάσουν το χώρο της εκδήλωσης, ενώ η «The Walk» και οι συνεργάτες αποχώρησαν πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η Αμάλ δεν πρόκειται να βρεθεί στην προγραμματισμένη για αργότερα εκδήλωση στο δεύτερο αρχαίο θέατρο της πόλης.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Μετέωρα: Είπαν ΌΧΙ στη μουσουλμάνα κούκλα «Αμάλ» – Είμαστε θρησκευτικός προορισμός (video)

Σχετικά άρθρα