Κρήτη: Εγκαίνια έκθεσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση (photo)

Εγκαίνια στην υπαίθρια έκθεση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης στην Κρήτη με τη παρουσία της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Παρουσία της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Κας Γιάννας Αγγελοπούλου εγκαινιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στο παλιό λιμάνι της πόλης των Χανίων η υπαίθρια έκθεση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης στην Κρήτη.

Γιάννα Αγγελοπούλου - Κρήτη: Εγκαίνια έκθεσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση
Γιάννα Αγγελοπούλου – Εγκαίνια έκθεσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών (ΕΚΙΜ) / Ιστορικού Μουσείου Κρήτης (ΙΜΚ).

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στην έκθεση από τον Πρόεδρο της ΕΚΙΜ, Καθηγητή Αλέξη Καλοκαιρινό.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», και ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Γιάννα Αγγελοπούλου - Κρήτη: Εγκαίνια έκθεσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση
Γιάννα Αγγελοπούλου – Εγκαίνια έκθεσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με χορηγό την εταιρεία Πλαστικά Kρήτηs Α.Ε. και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Kρήτηs και τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού και θα περιοδεύσει και σε άλλες πόλεις της Κρήτηs.

Opinion-leader-google-news

Σχετικά άρθρα