Κωνσταντίνος Αργυρός: Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα (video)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα από τα ονόματα που ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας σε πρόσφατες δηλώσεις του, που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Ο τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», πριν μερικές ημέρες, είπε χαρακτηριστικά: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει “Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό”. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος».

Η δε αναφορά του για μπιφτέκια και λουκάνικα, εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που πριν μήνες έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο. «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου’” πρόσθεσε.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Η απάντηση του

Η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο και η ρεπόρτερ τον ρώτησε για τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα. Ο τραγουδιστής είπε: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα» και απέφυγε να κάνει επιπλέον σχόλιο σχετικά με αυτό.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Νταλάρας

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα