Καύσωνας: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Τι θα γίνει στη Αθήνα για 4 ημέρες – Live χάρτης (video)

Ο καύσωνας ξεκινά, με την εβδομάδα να αναμένεται δύσκολη στο σύνολο της χώρας. Live ο χάρτης με τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες.

Καύσωνας – Το πρώτο κύμα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους μετεωρολόγους να συμφωνούν ως προς την… ορολογία.

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται και έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το κύμα ισχυρής ζέστης, που θα μας απασχολήσει έως και την Παρασκευή.

Οι πιο θερμές ημέρες αναμένονται η Τετάρτη και η Πέμπτη, ενώ καθόλη την εβδομάδα, το θερμόμετρο θα χτυπά 40άρια και ίσως τοπικά ακόμα και στους 44 βαθμούς Κελσίου.

Από το κύμα καύσωνα δεν την γλιτώνει η Αττική, η οποία για 4 ημέρες θα χτυπά 40άρια. Πάντως προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι ευπαθείς ομάδες και οι ηλικιωμένοι, αποφεύγοντας περιττές εργασίες.

Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του Mega, Χριστίνα Ρήγου, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται έως και 14 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Από το κύμα καύσωνα θα επηρεαστούν περισσότερο οι: Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Κρήτη, Ρόδος, όπου ο υδράργυρος θα δείχνει πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου.

Καύσωνας – Τι θα γίνει στην Αθήνα

Ζέστη και δυσφορία θα νιώσουμε τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, με την πιο… κρύα ημέρα να είναι η σημερινή. Το θερμόμετρο θα δείχνει σήμερα στην Αθήνα έως και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν τα 40άρια έως και την Παρασκευή, με την Πέμπτη να είναι η πιο ζεστή μέρα με 42 βαθμούς Κελσίου.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα