Καβάλα – Γυναικοκτονία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση – «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε» λέει ο σύζυγος (video)

Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 43χρονη φαρμακοποιό, η οποία δολοφονήθηκε με βίαιο τρόπο από τον σύζυγο της μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (06.05.2022) ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της μητέρας των δύο παιδιών, που έμελλε να βρει έναν ασφυκτικό και βασανιστικό θάνατο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της ήταν βίαιος, καθώς στραγγαλίστηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο. Ο 55χρονος έσφιξε τα δάχτυλά του σαν τανάλια στον λαιμό της 43χρονης φαρμακοποιού στην Καβάλα και τα «έλυσε» όταν το θύμα είχε σταματήσει να αναπνέει.

«Ήταν ασφυκτικός ο θάνατος. Η αιτία θανάτου είναι ο στραγγαλισμός. Βρέθηκαν εκχυμώσεις και εκδορές από τα νύχια στην τραχηλική χώρα ως το άνω μέρος. Εκτός από αυτά, εντοπίστηκε και κάταγμα στο υοειδές οστό, κάτω από τη γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σπάσει μόνο με τα χέρια, με τα δάχτυλα. Όταν πιέζεις πολύ δυνατά. Βρέθηκαν και αιμορραγίες, αιμορραγικές διηθήσεις στους μύες, μαλακά μόρια, λίπος που σημαίνει ότι υπήρχε πίεση από το χέρι του. Την στραγγάλισε με το ένα χέρι, πιθανώς το αριστερό», λέει στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Η γυναίκα -σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης- φαίνεται να πάλεψε με τον συζυγοκτόνο, ωστόσο δεν κατάφερε να σωθεί. «Από την μία πλευρά υπήρχε εκχύμωση 1,2 x 1,2 στρογγυλού σχήματος από ένα δάχτυλο. Από την άλλη πλευρά της τραχηλικής χώρας ήταν εκδορές από νύχια από τα τέσσερα δάχτυλα. Ήταν βίαιος ο θάνατος. Η γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει».

Καβάλα - Γυναικοκτονία - φαρμακοποιός δολοφονία
Καβάλα – Γυναικοκτονία – φαρμακοποιός δολοφονία

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Παρασκευής (06.05.2022), ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον προσέβαλε. Πλέον, η έννοια όλων είναι στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 6 και 10 ετών.

Ο 55χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου όπου σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του, να προσπαθεί να τραυματίσει τον εαυτό του στα χέρια και στον λαιμό του με αιχμηρά αντικείμενα για σχεδόν εφτά ολόκληρες ώρες!

Καβάλα - Γυναικοκτονία φαρμακοποιός
Καβάλα – Γυναικοκτονία φαρμακοποιός

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 55χρονος, από τη στιγμή της δολοφονίας της συζύγου του μέχρι και περίπου στις 12:30 το βράδυ, βρισκόταν μέσα στο φαρμακείο της νεκρής φαρμακοποιού και δεν βγήκε από τον χώρο…

Στη συνέχεια γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Η κηδεία της 43χρονης θα γίνει στον Αμυγδαλεώνα την Κυριακή (08.05.2022).

opinion-google-news

πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα