Κατερινόπουλος: Πονάει αυτός ο πατέρας; Απλήρωτοι οι τάφοι των παιδιών του (video)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τα οικονομικά στοιχεία του Μάνου Δασκαλάκη. Επιχειρούσε να «χτίσει» άλλοθι η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και τους γονείς τους έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης από τη σπιτονοικυρά, στα υπέρογκα ποσά που υπολείπονται σε λογαριασμούς ρεύματος, ενώ αποκάλυψε ότι η εκταφή της Μαλένας δεν έγινε, καθώς δεν έχουν πληρωθεί τα έξοδα για τους τάφους των παιδιών.

«Είχε ένα πληρεξούσιο στα χέρια του και αναλάμβανε να πληρώνει τα πάντα για τη σπιτονοικοκυρά. Πώς γίνεται να υπάρχει ένας λογαριασμός ΔΕΗ 8.000 ευρώ απλήρωτος; Υπάρχει και άλλος λογαριασμός του σπιτιού που χρησιμοποιούσε ως στούντιο 6.000 – 7.000 ευρώ απλήρωτος και υπάρχει και άλλος ένας κοινόχρηστος λογαριασμός ρεύματος απλήρωτος και αυτός. Και από την άλλη πλευρά, έκανε αγορές ο ίδιος», υπογράμμισε ο ταξίαρχος.

Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ούτε οι τάφοι των τριών παιδιών είχαν εξοφληθεί: Σήμερα έπρεπε να γίνει η εκταφή του πρώτου παιδιού που «έφυγε». Αυτό, όμως, δεν έγινε, όχι μετά από αίτημα του παππού ή της γιαγιάς, αλλά επειδή δε δεχόταν το νεκροταφείο να μεταφέρουν τα οστά στον τάφο που είναι τα άλλα δύο παιδιά, γιατί οι τάφοι είναι και αυτοί απλήρωτοι. Δε φρόντισε ούτε τους τάφους τους να πληρώσει. Έχει πόνο μέσα του αυτός; Έχει πόνο μέσα της αυτή; Δεν έχουν βάλει ακόμα φωτογραφίες στους τάφους.

Opinion-google-news

Πάτρα: Αυτή είναι η αποζημίωση-μαμούθ που ζητούσαν Πισπιρίγκου -Δασκαλάκης για τον θάνατο της Μαλένας

Σχετικά άρθρα