Κατερίνη: Αυτός είναι ο Ιρακινός που βίασε την 11χρονη – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (photo)

Ο Ιρακινός συνελήφθη, ενώ η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι ο 30χρονος την «πείραξε».

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 30χρονου Ιρακινού που είχε βιάσει ένα 11χρονο κοριτσάκι τον περασμένο Αύγουστο στην Κατερίνη και η άτυχη μικρούλα χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί δέκα ημέρες στην Παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Κατερίνη - Ο Ιρακινός OMAR SHAIKLY που βίασε την 11χρονη
Κατερίνη – Ο Ιρακινός OMAR SHAIKLY που βίασε την 11χρονη

Πρόκειται για τον 30χρονο OMAR SHAIKLY του MOHAMMED και της BUSHRA, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού και ήδη κρατείται στις φυλακές, καθώς του ασκήθηκε δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κατερίνης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το βράδυ της 9ης Αυγούστου όταν εκείνη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας στο κέντρο της πόλης, τις πλησίασε ο 30χρονος Ιρακινός, έπεισε την 11χρονη να τον ακολουθήσει και την οδήγησε σε ένα κοντινό διαμέρισμα. Τη μητέρα της 11χρονης ενημέρωσε η φίλη της μικρούλας, όταν είδε πως αργούσε να επιστρέψει και ακολούθησε κινητοποίηση των αστυνομικών που την εντόπισαν μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Ο Ιρακινός OMAR SHAIKLY
Ο Ιρακινός OMAR SHAIKLY

Ο αλλοδαπός συνελήφθη, ενώ η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι ο 30χρονος την «πείραξε». Ακολούθησε η ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί!

Μάλιστα, η 11χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να αντιμετωπιστούν τα ψυχολογικά προβλήματα που της προκάλεσε ο βιασμός.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα