Κατερίνα Ζαρίφη: Επικρατέστερη για την παρουσίαση του 5×5 – Αποκλειστικές φωτογραφίες από το δοκιμαστικό της (photo)

Έντονη είναι φημολογία που θέλει την Κατερίνα Ζαρίφη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «5×5», μετά αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από τον ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, λίγες ήμερες πριν αρνήθηκε, ότι έχει κάνει δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, όπως ακούστηκε.

«Ξέρω ότι το όνομά μου ακούγεται. Δεν έχω κάνει ακόμα δοκιμαστικό. Νομίζω στα τηλεπαιχνίδια πρέπει να κάνεις δοκιμαστικό γιατί είναι μία πολύ συγκεκριμένη δομή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και είχε σχολίασε: «Υπάρχουν γυναίκες που τους ταιριάζουν ανδρικά concept, υπάρχουν άνδρες που τους ταιριάζουν πιο γυναικεία concept. Κορυφαίες τηλεπαιχνιδούδες, είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Μπεκατώρου».

Κατερίνα Ζαρίφη - παρουσίαση 5x5
Κατερίνα Ζαρίφη – παρουσίαση 5×5

Η παρουσιάστρια όμως πέρασε ήδη από δοκιμαστικό όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το opinionleader.gr, και μάλιστα οι πληροφορίες του, κάνουν λόγο ότι τα πήγε εξαιρετικά!

Ενώ πρόσφατα η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό μας» και στον Γιάννη Μαυρίδη, απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, το 5×5 και για όσα ανέφερε σε podcast σε σχετικά με τα σχόλια που δέχονται οι άνθρωποι με παραπανίσια κιλά.

«Έχω κάνει ένα δοκιμαστικό και ξέρω ότι πήγε πολύ καλά. Δεν έχει βγει ακόμα απόφαση. Χτυπάνε τα τηλέφωνα και για κάτι άλλα πραγματάκια. Νομίζω ότι η είδηση είναι ότι δεν βλέπω να με αποφεύγετε του χρόνου από την τηλεόραση. Θα με φάτε στην μάπα».

Κατερίνα Ζαρίφη - 5x5
Κατερίνα Ζαρίφη – 5×5

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί για την διαδοχή του Μάρκου Σεφερλή είναι και ο Πέτρος Λαγούτης που και εκείνος τα πήγε πολύ καλά στο δοκιμαστικό του..

Μερικά ακόμα ονόματα που ακούστηκαν είναι του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη, αλλά και αυτό της Μαρίας Ηλιάκη.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα