Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Έκανε την 3η δόση του εμβολίου – Ξεπεράστε τους φόβους σας και εμβολιαστείτε (video)

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός».

Η κα. Σακελλαροπούλου, μετά τον εμβολιασμό της, δήλωσε:

«Στη μάχη κατά του κορονοϊού, που έχει προκαλέσει τόσα θύματα και πόνο στην ανθρωπότητα, η επιστήμη μας έχει εφοδιάσει με το εμβόλιο, τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, σε συνδυασμό και με τα άλλα υγειονομικά μέτρα, που έχουμε, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από την πανδημία.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»
H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»

Αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τις γνώμες των ειδικών, αλλά και από τα ίδια τα πραγματικά δεδομένα. Σύμφωνα με τις στατιστικές, 10 μήνες μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, η συντριπτική πλειοψηφία όσων νοσούν σοβαρά από τον ιό δεν έχουν εμβολιαστεί.

Κάνω έκκληση, σε όσους από τους συμπολίτες μας διστάζουν ή αρνούνται να εμβολιαστούν για τους δικούς τους λόγους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προσέλθουν, το ταχύτερο δυνατόν, στα εμβολιαστικά κέντρα. Με την πράξη τους αυτή δεν θα ωφελήσουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στις οικογένειές τους και στο κοινωνικό σύνολο. Η έξοδος από την υγειονομική κρίση είναι πια δική μας επιλογή».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

«Ντου» Ρουβίκωνα στο σπίτι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου – Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ (photo)

Σχετικά άρθρα