Καλλιστεία 2022: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 70ος Διαγωνισμός Ομορφιάς (photo)

Ο χώρος του «Teatro Athens» γέμισε από νέα κορίτσια, ενώ τα βλέμματα έκλεψε η λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς, Σταματίνα Τσιμτσιλή, στα Καλλιστεία 2022.

Ο CEO των Ελληνικών Καλλιστείων Πάνος Ζήνας και η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της μόδας, του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού χώρου, καλωσόρισαν στο «Teatro Athens» τις φιναλίστ των προκριματικών του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young 2022 και συνομίλησαν με τη κάθε μια ξεχωριστά.

Δήμητρα Μαράντου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Πάνος Ζήνας, Χάρης Σιανίδης, Μάρθα Παπαχρυσάνθου
Καλλιστεία 2022 – Δήμητρα Μαράντου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Πάνος Ζήνας, Χάρης Σιανίδης, Μάρθα Παπαχρυσάνθου

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον αγαπημένο επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά, το top model των 90’ς  Ιωάννα Σουλιώτη, τον διευθυντή του περιοδικού “ΟΚ!” Νίκο Γεωργιάδη, την Σταρ Ελλάς 2013 Ισμήνη Νταφοπούλου/Αγγελάκη, την καταξιωμένη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον εξαίρετο φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου, το διεθνούς φήμης μοντέλο Σοφία Χαρμαντά και την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία ανέλαβε και την σκηνική παρουσία των Φιναλίστ. Πρόεδρος της επιτροπής όπως πάντα ο Πάνος Ζήνας.

Νίκος Μπέος, Θέλξη, Γρηγόρης Γκόφας, Χριστιάννα Μπέτα
Καλλιστεία 2022 – Νίκος Μπέος, Θέλξη, Γρηγόρης Γκόφας, Χριστιάννα Μπέτα

Οι υποψήφιες κρίθηκαν σε δύο εντυπωσιακές πασαρέλες μια με μαγιό και μια με βραδινές δημιουργίες του αγαπημένου σχεδιαστή των Stars Πάνου Ζήνα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι συνεντεύξεις. Επειδή η ομορφιά από μόνη της δεν είναι αρκετή, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ικανότητα επικοινωνίας των υποψηφίων, στην εκδήλωση αυτοπεποίθησης της προσωπικότητας τους αλλά και των στόχων που αφορούν όχι μόνο το προσωπικό αλλά και το κοινωνικό όφελος. Σκοπός των καλλιστείων είναι να δημιουργήσει τη νέα γενιά υποψηφίων μέσα σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει τη νέα γυναίκα.

Σοφία Χαρμαντά, Ισμήνη Νταφοπούλου, Αγγελάκη-Vlada
Καλλιστεία 2022 – Σοφία Χαρμαντά, Ισμήνη Νταφοπούλου – Αγγελάκη, Vlada

Οι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον μεγάλο τελικό και η αναμέτρηση ήταν σκληρή. Πάρα ταύτα, ομόφωνα πάρθηκε η απόφαση για τις Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young του 70ου Διαγωνισμού Ομορφιάς, από την κριτική επιτροπή.

Με τον τίτλο της Star Hellas 2022 βραβεύτηκε η Σαμάνθα Μίσοβιτς, της Miss Hellas η Ζωή Ασουμανάκη και της Miss Young η Ιωάννα Σκουλά. Οι τρείς νικήτριες κέρδισαν επίσης από ένα ταξίδι στο Bali για δύο άτομα και από μια βραδινή τουαλέτα Πάνος Ζήνας.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα