Καιρός: Αυτές είναι οι τέσσερις περιοχές που θα βρέξει την Κυριακή του Πάσχα (video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε νέα στοιχεία για το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός ενόψει του Πάσχα, αλλά και τις συνθήκες που θα επικρατούν την Κυριακή, στο ψήσιμο του οβελία.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε αρχικά πως αύριο, Μεγάλη Τρίτη (11/4) θα υπάρχουν μπόρες στις Σποράδες, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ διάσπαρτες βροχές αναμένονται μέχρι το μεσημέρι και στην Αττική, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά του νομού.

Ο καιρός θα βελτιωθεί μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, ωστόσο από τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται περάσματα με βροχές και μπόρες στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βουνά της ηπειρωτικής χώρας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι νοτιάδες να φέρνουν και κάποια σκόνη από την Αφρική.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχουν βροχές από το πρωί στη δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Επτάνησα, τη δυτική Στερεά, στην Ήπειρο, αλλά και στη δυτική Πελοπόννησο.

Από το μεσημέρι και προς το απόγευμα τα φαινόμενα αναμένεται να κινηθούν και πιο ανατολικά, προς τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια στερεά και την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ 3 τόνισε πως μετά το Πάσχα ο καιρός θα ψυχράνει ξανά.

Καιρός: Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Αρναούτογλου

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα