Ιστορική φωτογράφιση και κινηματογράφηση στην Αρχαία Αγορά Στοά Αττάλου (photo)

Από το Ιστορικό Ηρώδειο στην εμβληματική Στοά Αττάλου ο Έλληνας Διεθνής Δημιουργός Vassilios Kostetsos.

Έχει προβάλει την Ελλάδα μας μέσα από τις δημιουργίες του σε όλο τον κόσμο από το Λονδίνο, Ντύσσελντορφ, Νέο Δελχί μέχρι επί συνεχή σειρά σαιζόν στο New York Fashion Week.

Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να παρουσιάζει και να φωτογραφίζει τις συλλογές του σε σημαντικά εμβληματικά  ιστορικά μνημεία και χώρους της Αρχαίας Ιστορίας μας όπως το Ηρώδειο Θέατρο, το Νομισματικό Μουσείο Αθηνών, τον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, πάντα εμπνεόμενος από αυτήν!

Έτσι παντρεύει την αισθητική και προβάλλει διεθνώς τον πολιτισμό της Αρχαία Ελλάδας με τη Νεότερη.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού Vassilios Kostetsos Spring Summer 2019 Haute Couture Narcissus
Ωδείο Ηρώδου Αττικού Vassilios Kostetsos Spring Summer 2019 Haute Couture Narcissus

Ο Vassilios Kostetsos έχει την υπέρτατη τιμή μετά την έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) να παρουσιάσει μέσα από μια υπερπαραγωγή φωτογράφιση και κινηματογράφηση τη συλλογή του Art Couture «L’Olympien» στην Αρχαία Αγορά, την Εμβληματική Στοά Αττάλου.

Έτσι επετειακά, 31 χρόνια μετά από την ιστορική πλέον φωτογράφηση με δημιουργία του στην Στοά Αττάλου από τον Διεθνή φωτογράφο Peter Godry για τα Διεθνή περιοδικά Vogue και Harpers Bazaar και τη φωτογράφηση στο Ηρώδειο με τη Διεθνή Iconic Supermodel Cindy Crawford, επανέρχεται με τη συλλογή «L’Olympien» που θα μετατρέψει τα μοντέλα του σε μοντέρνες Καρυάτιδες δίνοντας έτσι την αισθητική και την εξέλιξη της Ελληνικής δημιουργίας στο σήμερα.

Vassilios Kostetsos, Cindy Crawford
Vassilios Kostetsos, Cindy Crawford

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία θα αναλάβει ο Γιάννης Καζανίδης JGK & associates.

Opinion-google-news

Mexico Mi Amor: Grand opening στο Κολωνάκι (photo)

Σχετικά άρθρα