Ιωάννα Ευθυμίου: Επίσκεψη στο Παλάτι με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό (photo)

Η γνωστή ζωγράφος και Πρόεδρος των βραβείων Maria Callas Monaco, Ιωάννα Ευθυμίου, επισκέφθηκε το Παλάτι του Μονακό και είχε εκτενή συνομιλία με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’.

Η γνωστή ζωγράφος και Πρόεδρος των βραβείων Maria Callas Monaco, Ιωάννα Ευθυμίου, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων της και ενημερώσεων του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό για τις δράσεις του ιδρύματός της, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα Του, επισκέφθηκε το Παλάτι του Μονακό και είχε εκτενή συνομιλία μαζί του καθώς επίσης και με τους συμβούλους του.

Στη συνάντηση αυτή συνοδευόταν από την επιφανή κοσμηματοπώλη και σχεδιάστρια κοσμημάτων, Θάλεια Εξάρχου, η οποία φιλοτέχνησε και φέτος ένα μοναδικό σετ από διαμαντένια μανικετόκουμπα για τον φιλέλληνα Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό, τα οποία ήταν στα χρώματα της Ελλάδας, όπου και προσέφερε στον Πρίγκιπα.

Θάλεια Εξάρχου, Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, Ιωάννα Ευθυμίου, Marcos Marin
Θάλεια Εξάρχου, Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, Ιωάννα Ευθυμίου, Marcos Marin

Επίσης, παρόν στη συνάντηση αυτή ήταν και ο συνεργαζόμενος, με τον Οργανισμό Maria Callas Monaco Gala & Awards, Marcos Marin, ο οποίος δημιούργησε και προσέφερε σε αντίτυπο το άγαλμα που κοσμεί μόνιμα πλέον, από το Δεκέμβριο του 2023, το φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που απεικονίζει την Πριγκίπισσα Grace του Monaco με την Maria Callas.

 

Τέλος, η Πρόεδρος του Οργανισμού, Ιωάννα Ευθυμίου, φιλοτέχνησε και προσέφερε στον Πρίγκιπα ένα μοναδικό πορτρέτο της αείμνηστης μητέρας του, Πριγκίπισσας Grace, με μία ιδιαίτερη τεχνοτροπία με διαμαντόσκονη.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής γνωστοποιήθηκε στον Πρίγκιπα το επερχόμενο Gala Maria Callas που θα γίνει στο Lido της Βενετία στις 29 Αυγούστου 2024, επ’ ευκαιρία του 81ου Φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ο Πρίγκιπας πραγματικά εντυπωσιάστηκε τόσο από τα μοναδικά έργα τέχνης που του προσφέρθηκαν, όσο και από την επόμενη μεγαλειώδη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βενετία!

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα