Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Πότε κάνει πρεμιέρα με το «Δε Γκράνμαδερ» στο Open (video)

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και το «Δε Γκράνμαδερ» κάνει πρεμιέρα στο Open, με πρώτο καλεσμένο τον ηθοποιό και παρουσιαστή Σπύρο Παπαδόπουλο.

Πρώτος καλεσμένος του Ιεροκλή και της γιαγιάς είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε μία σπάνια εμφάνισή του. Την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 23:15 κάνει πρεμιέρα στο Open η εκπομπή «Δε Γκράνμαδερ», με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον αγαπημένο ηθοποιό και μαζί κάνουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, όσο βέβαια τους το επιτρέπει η γιαγιά η οποία δεν τους αφήνει σε ησυχία!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά την ανακοίνωσή του για το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», μοιράζεται όμορφες ιδιωτικές και επαγγελματικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του.

Μιλάει για το ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες στη ζωή του, αποκαλύπτει πώς βρέθηκε στον χώρο του θεάτρου εξαιτίας μια κοπέλας, και φυσικά δεν παραλείπει να δώσει έμφαση στον πιο σημαντικό του ρόλο – αυτόν του πατέρα.

Ακόμα, αναφέρεται στην 17-χρονη πορεία της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» και στους «παραλίγο καλεσμένους» που του έμειναν «απωθημένο», ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει για τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης και γκρανμάδερ «περιποιούνται» τον πρώτο καλεσμένο τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε μια απολαυστική και σπάνια συνάντηση στο Open.

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα