Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντα μέσα από τη μεζονέτα της φρίκης μετά τη δολοφονία της Καρολάιν (video)

Νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το MEGA παρουσίασε και φωτογραφία από το μαξιλάρι με το οποίο ο συζυγοκτόνος πίεζε για 6 λεπτά το πρόσωπό της 20χρονης  Καρολάιν προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Οι άνδρες της σήμανσης, όπως φαίνεται, πήραν αποτυπώματα για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Ήταν τότε, που ο 34χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει τους πάντες, παίζοντας θέατρο και μιλώντας για ληστεία μετά φόνου. Μάλιστα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και την 11 μηνών τότε κόρη τους στο σκηνικό του εγκλήματος. Στην φωτογραφία λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα φαίνεται το παιδικό δωμάτιο με το πάρκο του μωρού.

Γλυκά Νερά - μεζονέτα της φρίκης
Γλυκά Νερά – μεζονέτα της φρίκης

Επίσης, στις φωτογραφίες, φαίνεται η σκάλα από την οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει την Ρόξυ, τον σκύλο της Κάρολαιν, με σκοπό να φανεί πιο πειστική η ιστορία της ληστείας.  Επίσης, στο πλαίσιο του σχεδίου του, είχε βγάλει και τις βίδες από το παράθυρο.

Πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα έχοντας στήσει το κατάλληλο σκηνικό… Όλα τα σημάδια της σήμανσης φαίνονται καθαρά τόσο στους χώρους όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδρασε όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το δωμάτιο της κορούλας τους.

Σημειώνεται ότι η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν θα συνεχιστεί στις 12 Μαΐου 2022 με τις καταθέσεις μαρτύρων.

Opinion-google-news

Γλυκά Νερά: «Μιλούν» κινητά, κάμερες και τραπεζικοί λογαριασμοί (video)

Σχετικά άρθρα