Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το μωρό μετά τη δολοφονία (video)

Συγκλονίζει στην ανάρτησή του ο αστυνομικός, Χρήστος Βαρδίκος που ήταν εκείνος ο οποίος πήρε στην αγκαλιά του το μωρό της αδικοχαμένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, το οποίο έκλαιγε γοερά, για να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τον τόπο της φρίκης.

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του συζύγου του θύματος, ο Χρήστος Βαρδίκος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου. Η Λυδία “μου”, το μωρό “μου”, σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».

Γλυκά Νερά - ο αστυνομικός, Χρήστος Βαρδίκος πήρε στην αγκαλιά του την Λυδία
Γλυκά Νερά – ο αστυνομικός, Χρήστος Βαρδίκος πήρε στην αγκαλιά του την Λυδία

Να υπενθυμίσουμε πως ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης στο τρίτο επεισόδιο Deep Blue της ΕΛ.ΑΣ. είχε υποστηρίξει με σπασμένη φωνή ότι «όσος καιρός και να περάσει είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», κάνοντας λόγο για «συναισθηματική κατάρρευση».

«Διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή, πάνω στο κρεβάτι μπρούμυτα. Ακριβώς δίπλα της πάνω στο κρεβάτι ήταν το μωρό με τα γόνατά του στο κρεβάτι, ακούμπαγε πάνω στη μάνα του και αριστερά από το κρεβάτι, δεμένος κάτω ήταν ο σύζυγος. Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Οι συνάδελφοι έλυσαν τον σύζυγο».

Γλυκά Νερά - δολοφονία
Γλυκά Νερά – δολοφονία

«Εγώ ασχολήθηκα με τη νεκρή για να διαπιστώσουμε ότι όντως ήταν νεκρή και κατόπιν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου. Ήταν μόνο με την πάνα. Το πήρα αγκαλιά, έβαλα την κουβερτούλα του και πήγαμε κάτω για να σφραγίσουμε τη σκηνή του εγκλήματος για να μην την… μολύνουμε. Το μωρό το κρατούσα αγκαλιά περίπου μισή ώρα. Καθίσαμε λίγο στο περιπολικό για να ζεσταθεί μέχρι να έρθουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες για να το δώσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Γλυκά Νερά - Καρολάιν - νεκρή -δολοφονία
Γλυκά Νερά – δολοφονία

Ο κ. Βαρδίκος είπε ακόμη ότι η εικόνα που έχει χαραχτεί στο μυαλό του και δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι το μωρό πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στη νεκρή μητέρα του στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν «έδειξε» τον δολοφόνο (video)

Σχετικά άρθρα