Γιώργος Τράγκας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, παραμένει διασωληνωμένος (video)

Ο Γιώργος Τράγκας παραμένει διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρή από άνθρωπους του περιβάλλον του.

Ως «γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Σωτηρία καθώς πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα, (σ.σ. ζαχαρώδη διαβήτη) ενώ είναι και άνω των 70 ετών.

Όπως ανέφερε μέσω Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

«Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης, ενώ καταλήγει λέγοντας πως «ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει».

Facebook - Πάρις Κουρτζίδης
Facebook – Πάρις Κουρτζίδης

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Γιώργος Τράγκας, πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γιώργος Τράγκας: Στη ΜΕΘ με οξυγόνο – Είναι ανεμβολίαστος

Σχετικά άρθρα