Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη χωρίζουν μετά από 35 χρόνια

Το «χρυσό» ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε διάσταση. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη, έχουν χωρίσει και δεν μένουν πλέον στο ίδιο σπίτι.

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly από το κοντινό τους περιβάλλον, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και όπως χαρακτηριστικά λέγεται «αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή».

Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας.

Εκείνος όταν την είδε την απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Δεν πέρασε πολύς καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η Μαρίνα είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη, με πλούσιο βιογραφικό και εκρηκτικό ταμπεραμέντο που όταν δεν πρωταγωνιστεί στους τίτλους των άρθρων για το ανθρωπιστικό έργο της, πρωταγωνιστεί για τις στιλιστικές της προτιμήσεις που προκαλούν έντονα σχόλια, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

το «χρυσό» ζευγάρι
το «χρυσό» ζευγάρι

Ούσα παντρεμένη με τον Γιώργο Πατούλη, έναν πολύ ισχυρό άνδρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον κόσμο της υγείας, η Μαρίνα Πατούλη δεν έπαψε στιγμή να εργάζεται σκληρά και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της. Έχει εργαστεί χρόνια ως φιλόλογος τόσο σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία όσο και σε φροντιστήρια.

Αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι η διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας. Εκτός από την ενασχόλησή της με τα φιλολογικά, η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης, μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» και μέλος άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως «Η Μέριμνα του Γήρατος», ο «Σύλλογος Αλκυονίδες» και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

opinion-leader-goole-news

Δείτε επίσης:

Κωστόπουλος-Λιόλιου: Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά, 40 χρόνια μόνο διαφορά (video)

 

Σχετικά άρθρα