Γιώργος Καραϊβάζ: Κοινωνικό Πολυϊατρείο στη μνήμη του

Στην πρώτη εκπομπή που έκανε μετά την στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε πως για να τιμηθεί η μνήμη του άνοιξε ένας λογαριασμός στον οποίο οι τηλεθεατές μπορούν να προσφέρουν χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και έτσι, συγκεντρώθηκαν συνολικά, 163.070,47€, ενώ στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και η οικογένεια του δημοσιογράφου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησε θερμά τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη διοίκηση του Star, όλους τους τηλεθεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους συντελεστές του τραγουδιού «Αλήθεια», που αγκάλιασαν αυτή την τεράστια προσπάθεια και πάνω από όλα την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που με τόσο αγάπη και εμπιστοσύνη συμμετείχε ενεργά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού
Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το νέο Πολυϊατρείο του Οργανισμού αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, στεγάζεται στην Αγία Παρασκευή, στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ».

Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά.

Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα