Γιώργος Ασημακόπουλος: Η απρόσμενη συνάντηση με τη Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρηση του από το πρωινό (photo)

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Ασημακόπουλος συναντήθηκε τυχαία με τη Φαίη Σκορδά, σε μια κοσμική εκδήλωση όπου ήταν καλεσμένοι και οι δυο.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ευδιάθετοι αφήνοντας πίσω όσα τους χώριζαν και σε τέλεια mood με τον φακό να τους αποθανατίζει.

Δεν είχε πρόλαβε να κλείσει εβδομάδα και ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor είχε αποχωρίσει από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο λόγος; Αφενός οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφού έχει μαγαζιά με ρούχα. Αφετέρου διότι ο ρόλος του στην εκπομπή δεν είναι αυτός που περίμενε ότι θα είναι.

Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανιζόταν ελάχιστα στην εκπομπή και όπως είχε δηλώσει τότε «δεν φανταζόταν ότι θα ανοίγει μόνο την πόρτα του αυτοκινήτου όπως έκανε στην πρεμιέρα».

Το «πρόβλημα» που υπήρχε και απ’ ότι έδειξε η συγκεκριμένη βραδιά δεν υπάρχει πλέον και συνεχίζουν να είναι φίλοι όπως είχαν δηλώσει και οι δυο στο παρελθόν, με το Γιώργο Ασημακόπουλο να ανεβάζει ένα instastory με τη Φαίη Σκορδά, γράφοντας: «Σε αγαπώ και το ξέρεις»…

Φαίη Σκορδά, Γιώργος Ασημακόπουλος - instastory
Φαίη Σκορδά, Γιώργος Ασημακόπουλος – instastory

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γιώργος Ασημακόπουλος: Έκανε τραγούδι το Coco Bongo την ατάκα που είπε στο Survivor 4 (video)

Σχετικά άρθρα