Γιώργος Ασημακόπουλος: Στη ΣΤΟΡΓΗ στη Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο (photo)

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο πρώην παίχτη του Survivor 4, πραγματοποίησε άλλη μια ξεχωριστή επίσκεψη, αυτήν τη φορά στον Ξενώνα του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ στη Θεσσαλονίκη.

Απλός, στοργικός, μοναδικός κέρδισε τις καρδιές των παιδιών και των γονιών τους. Κουβέντιασε, έπαιξε με τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Τις θερμές ευχαριστίες τους εκφράζουν η κυρία Τίμη Μπακαστσέλου, Πρόεδρος του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Στη ΣΤΟΡΓΗ στη Θεσσαλονίκη
Γιώργος Ασημακόπουλος – ΣΤΟΡΓΗ – Θεσσαλονίκη

«Δεχτήκαμε σήμερα στον Ξενώνα του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ μια ανθρώπινη, ζεστή παρουσία γεμάτη αγάπη. Παρόμοιες ενέργειες αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για την Ευαισθητοποίηση του Ευρύτερου Κοινωνικού Συνόλου, την Καλλιέργεια, την Ανάπτυξη Πνεύματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, με τις δύσκολες σημερινές συνθήκες, λόγω της πανδημίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η κυρία Τίμη Μπακατσελου.

Τίμη Μπακατσελου, Γιώργος Ασημακόπουλος
Τίμη Μπακατσελου, Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Σύλλογος ΣΤΟΡΓΗ στις τρεις δεκαετίες, από την ίδρυσή του το 1991 – 2021 πιστός στην αποστολή του προσπαθεί και υπηρετεί το σκοπό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, συμβάλλοντας με το έργο του μαζί με Συνοδοιπόρους Φίλους – Μέλη – Συνεργάτες – Χορηγούς – Δωρητές.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γιώργος Ασημακόπουλος: Συνεχίζει να κάνει την υπόσχεση του πράξη – Δωρίσει μέρος των χρημάτων σε Ελπίδα και Φλόγα

Σχετικά άρθρα