Ο Γιάννης Πάριος στο θέατρο Παλλάς – Τιμά το Ακριτικό Καστελλόριζο

Ο Γιάννης Πάριος θα βρεθεί για μία και μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 για την πρώτη συναυλία της χρονιάς στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας!

Ο Γιάννης Πάριος θεωρείται από όλους πλέον, ο σημαντικότερος τραγουδιστής της αγάπης. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες της Ελλάδας και ως συνθέτης και στιχουργός.

Με την ερμηνευτική του δεινότητα και τη ρομαντική και ευαίσθητη φωνή του ο Γιάννης Πάριος, θα ταξιδέψει το κοινό του Θεάτρου Παλλάς με τραγούδια που αγαπήθηκαν, έμειναν διαχρονικά, έχουν μεταφραστεί και ερμηνευτεί σε διάφορες χώρες του κόσμου και έχουν σημαδέψει τη μουσική σκηνή του τόπου μας.

Ο Γιάννης Πάριος, το 1982 κυκλοφόρησε ένα διπλό άλμπουμ με 24 τραγούδια, τα «Νησιώτικα» και συνέδεσε τον Έλληνα με τις κομμένες ρίζες του, με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Σήμερα, μέσω της ανθρωπιστικής συναυλίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Θυάτειρα, σας καλούμε να μεταφέρουμε όλοι μαζί με την βελούδινη φωνή του Γιάννη Πάριου ένα μήνυμα αγάπης για τη στήριξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μεγίστης Καστελλορίζου!

Ακριτικό Καστελλόριζο
Ακριτικό Καστελλόριζο

Λίγα λόγια για το Σύλλογο Θυάτειρα:

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής

Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.

Έχοντας συναίσθηση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» συνεργάζεται ευρύτερα με ελληνικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για την υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η οικοδόμηση δικτύων αλληλεγγύης και συνεργασίας που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έχουν  άξονα τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες της ελληνικότητας. Βασικός του στόχος είναι και η προώθηση του ελληνισμού παγκοσμίως και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.

«Με προσήλωση στην προσπάθεια στήριξης του Ε.Σ.Υ. σας προσκαλούμε την 1η Μαρτίου 2022 σε ένα σπάνιο μουσικό ταξίδι για το Αιγαίο και το Καστελλόριζο. Με τη φωνή της αγάπης του Γιάννη Πάριου, διοργανώνουμε με συγκίνηση μια εκδήλωση στο Θέατρο Παλλάς όπου θα ερμηνεύσει τα καλύτερα τραγούδια του, ώστε το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων να διατεθεί για την αγορά εξοπλισμού για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης Καστελλορίζου.

Θεωρούμε εθνική υποχρέωση τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία απέναντι στους Ακρίτες μας, που μας κάνουν υπερήφανους κρατώντας ψηλά την γαλανόλευκη στο ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας μας!»

Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

Ιδρυτικός Πρόεδρος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: MEGA, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, IN.GR

Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, και τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ VIVA.GR & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 11876

Γιάννης Πάριος – TA EΣΟΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Angsana Corfu Resort & Spa: Φιλανθρωπικό gala για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου (photo)

Σχετικά άρθρα