Γιάννης Καζανίδης: Το λαμπερό party για την ονομαστική του εορτή (photo)

Ένα λαμπερό party για την ονομαστική του εορτή διοργάνωσε ο γνωστός σύμβουλος επικοινωνίας και PR manager Γιάννης Καζανίδης στο Mexico Mi Amor στο Κολωνάκι.

H νέα άφιξη στο Κολωνάκι που ακούει στο όνομα Mexico Mi Amor σε ταξιδεύει στην Terra Latina τόσο με τις αγαπημένες γεύσεις της κουζίνας Tex Mex όσο και με το interior design.

Γιάννης Καζανίδης, Έλενα Βρεττού
Γιάννης Καζανίδης, Έλενα Βρεττού

Σε μια υπέροχη βραδιά ο Γιάννης Καζανίδης υποδέχθηκε φίλους από τη showbiz, τον επιχειρηματικό, ιατρικό και δημοσιογραφικό κόσμο οι οποίοι έσπευσαν να του δώσουν τις θερμότερες ευχές.

Ρόζα Αρσενιάν, Κατερίνα Αντωνοπούλου Κουσουρή, Λάουρα, Μάγια Γάκη
Ρόζα Αρσενιάν, Κατερίνα Αντωνοπούλου Κουσουρή, Λάουρα, Μάγια Γάκη

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μοναδική Stolichnaya που με την ιδιαίτερη και πολύ δροσιστική γεύση της ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, τα υπέροχα γλυκά των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης αλλά και την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα που έκοψε ο οικοδεσπότης και μοιράστηκε με τους καλεσμένους του τις προσδοκίες και τις ελπίδες για τη νέα χρονιά.

Πάρις Αμοργινός, Γιάννης Καζανίδης, Κωνσταντίνος Γέρου
Πάρις Αμοργινός, Γιάννης Καζανίδης, Κωνσταντίνος Γέρου

Το στολισμό του χώρου επιμελήθηκε η κυρία Βάλια Πετρίδη της εταιρείας PetridisLV. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τους: Πηγή Δεβετζή, Δημήτρη Στρέπκο, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Πάρη Αμοργινό, Μαρία Περδικέα, Μιχάλη Μανιάτη, Έλενα Βρεττού, Δρ. Άρη Νταμάγκα και πολλούς ακόμα.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Mexico Mi Amor: Στο Κολωνάκι με λατινοαμερικάνικο ταπεραμέντο (photo)

Σχετικά άρθρα