Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση μαζί στο Αντώνη Ρέμο – Σε μια σπάνια κοινή έξοδο (video)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος μαζί με την Μαριάννα Λάτση και με τις οικογένειες τους σε μια σπάνια κοινή έξοδο, διασκέδασαν στον Nox Athens με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή τον Αντώνη Ρέμο.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής και η εκρηκτική ποπ σταρ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και όπως φαίνεται κι από την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, ο συνδυασμός τους είναι πολύ επιτυχημένος.

Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Λάτση, Θόδωρος Αγγελόπουλος
Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Λάτση, Θόδωρος Αγγελόπουλος

Ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος και η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα στο κοινό τους πρόγραμμά, στο οποίο ερμηνεύουν παλιές αγαπημένες επιτυχίες του ελαφρολαϊκού και λαϊκού ρεπερτορίου, ξεσηκώνουν, τον όποιο νοσταλγεί στιγμές που τις έχει συνδέσει με αυτά τα τραγούδια, ηλεκτρίζοντας ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Το opinionleader.gr, εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες, από την σπάνια βραδινή έξοδο της Γιάννα Αγγελοπούλου και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, μαζί με την καλή τους φίλη Μαριάννα Λάτση.

Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, βρέθηκε για λίγο στο τραπέζι της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση, όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με τις δυο κύριες.

Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, βρέθηκε για λίγο στο τραπέζι της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση
Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη στο τραπέζι της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση

Οι δυο «σιδηρές» κυρίες, το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, και τα τρία παιδιά της Γιάννας Αγγελοπούλου, με τους συζύγους τους και άλλα μέλη των οικογενειών τους, διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, από τα πρώτα τραπέζια του Nox Athens, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Λευτέρης Πανταζής στη σκηνή με τον Αντώνη Ρέμο
Ο Λευτέρης Πανταζής στη σκηνή με τον Αντώνη Ρέμο

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αφού πρώτα χαιρέτησε την παρέα της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση, ο Αντώνης Ρέμος τον ανέβασε στη σκηνή και ο ΛΕΠΑ, ερμηνεύοντας  το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ξεσηκώνοντας  το κοινό!

Ενώ στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαρία Γκαβογιάννη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και αρκετοί ακόμη ηθοποιοί, που δεν παρέλειψαν να χαιρετήσουν με την σειρά τους της δύο κυρίες και την παρέα τους.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα