Άδωνις Γεωργιάδης – Δήλωσε κυνικά: Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά – Αν σας ξανακλείσουμε χρεοκοπήσατε (video)

«Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά» τόνισε κυνικά μιλώντας στο Open ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε προειδοποίηση και παράλληλα… παρότρυνση προς τους πολίτες να ωριμάσουν, διότι «δεν υπάρχουν άλλα λεφτά» αν υπάρξει και άλλο κύμα της πανδημίας, προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζεις σε μας, να πεις σε καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάνε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες με νυχτερινά κέντρα εστίασης για τους μεικτούς και αμιγείς χώρους.

«Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί; Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε ο επιχειρηματίας φταίει. Ο ιός είναι μια πραγματικότητα που γεννήθηκε στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πείσω τον καθένα, ούτε κηδεμόνας είμαι ούτε τίποτα», πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως αντιλαμβάνεται την κριτική, ωστόσο δεν έχει καταλάβει ποια είναι η αντιπρόταση από όσους αντιδρούν.

«Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή ταυτόχρονα, το κράτος δίνει ένα εμβόλιο δωρεάν και κάνεις τα κουμάντα σου στη ζωή. Αν δεν θες εμβόλιο, κάνε rapid test» ανέφερε.

Xρειάζεται ένα ποσοστό πάνω από 75% για να ξεπεράσουμε τον ιό

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο. Η πολιτεία ρυθμίζει τα της ανθρώπινης κυκλοφορίας και κανονικότητας. Να μην υπήρχε καμία διάκριση, ούτε ιός, ούτε πόλεμος» υπογράμμισε ο υπουργός σημειώνοντας ότι ο καθένας έχει την ελευθερία να κάνει την επιλογή του.

Παρόλα αυτά, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα φτάσουμε το 50 με 60% εμβολιασμών στο τέλους του καλοκαιριού, ωστόσο «θέλει πάνω από 75%».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα θα καταστραφεί αν υπάρξει τέταρτο κύμα της πανδημίας (video)

Σχετικά άρθρα