Φως στο Τούνελ: Τι ψάχνει η Αγγελική Νικολούλη στην υπόθεση της Πάτρας (video)

Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, έπειτα από ολιγοήμερη διακοπή εξαιτίας του Πάσχα επιστρέφει στον «αέρα» του Mega.

Η Αγγελική Νικολούλη, όπως φάνηκε και στην πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανυπομονεί να επιστρέφει στο πόστο της και να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.

Αυτήν την Παρασκευή, 06/05 στις 23:20 το Φως στο Τούνελ επιστρέφει με δυο υποθέσεις. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του σταθμού, στο φως θα έρθει μια νέα υπόθεση μυστηρίου ενώ σε ότι αφορά την υπόθεση της Πάτρας, θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας παρασκήνια και αλήθειες που θα συζητηθούν.

Μάλιστα, στο τρέιλερ το οποίο ήδη είναι στον «αέρα» ακούγεται η ερώτηση: «Τι ψάχνει η εκπομπή στο θρίλερ της Πάτρας;»

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται πως: Το «Φως στο Τούνελ», επιστρέφει την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 23:20, στο MEGA, με μία νέα σκοτεινή υπόθεση και με στοιχεία από την εξονυχιστική έρευνα για το θρίλερ της Πάτρας. Στο φως νέα υπόθεση μυστηρίου.

Έρευνα στον τόπο που έστησαν το σκηνικό θανάτου για τον γνωστό επιχειρηματία… Τα στοιχεία που «μιλούν» για ανθρωποκτονία. Έκπληξη αποτελεί η παρέμβαση ξένου ηγέτη για την υπόθεση.

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα