Φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας από την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το LifeLine Hellas (photo)

φωτο επάνω: Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Ελένη Μπούση, Δημήτρης Μπούσης, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Άντρη Αναστασιάδη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο στο Golf Prive με σκοπό την στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου Π. Γ. Ν. «Αττικόν» και των παιδιών της Ουκρανίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για το μεγάλο έργο του Lifeline Hellas που εγκαινιάστηκε, την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου και αναφέρθηκε στις επόμενες εκδηλώσεις. Η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Πρίνου ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τα DNA Centers, την κα Αγγελική Τσάνη και τα κοσμήματα Bold, τα διαγνωστικά κέντρα Health Spot, το Roula Rouva Real Estate, την Rafnar, την Margariti Dental Clinic, το Golf Prive, την Σοφία Γιαννικοπούλου και όλους τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς.

Αθανάσιος Μελέτιος Δημόπουλος, Ζήσης Μπουκουβάλας, Στέλιος Πέτσας και Νίκος Παπαθανάσης
Αθανάσιος Μελέτιος Δημόπουλος, Ζήσης Μπουκουβάλας, Στέλιος Πέτσας και Νίκος Παπαθανάσης

Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης μαζί με τον Πρόεδρο ανακοίνωσαν τα νέα Επίτιμα Μέλη του σωματείου για να τιμήσουν την προσφορά τους στο Lifeline Hellas και την ελληνική κοινωνία και τους προσέφεραν το υπέροχο γλυπτό που φιλοτέχνησε η εικαστικός κα Αγγελική Αγγελίδη. Τα νέα Επίτιμα Μέλη του Lifeline Hellas είναι η Στέλλα Αλεξία Μάντζαρη, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας A.S. MARINE LTD, ο Μελέτιος – Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, Πρύτανης ΕΚΠΑ, η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Παθολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και ο Αυξέντιος Καλαγκός, Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής Παίδων και Ενηλίκων.

Μαρία Πολύζου, Χρήστος Τεντόμας, Ιωάννα Τεντόμα
Μαρία Πολύζου, Χρήστος Τεντόμας, Ιωάννα Τεντόμα

Επίσης, η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews ανακοίνωσε την Πρέσβη του Lifeline Hellas για τον αθλητισμό, την γνωστή μαραθωνοδρόμο κα Μαρία Πολύζου. Η κα Πολύζου στην σύντομη ομιλία της ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα του Lifeline υπό την αιγίδα του υπουργείου Αθλητισμού την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ τιμώντας την επέτειο μνήμης των 60 χρόνων από τον θάνατο του παγκόσμιου ιατρού Δρ. Γεωργίου Παπανικολάου, ευχαρίστησε τον Υπουργό κο Λευτέρη Αυγενάκη και προσκάλεσε το κοινό να συμμετέχει.

Άλκηστις Πρίνου-Μπουκουβάλα, Ειρήνη Νταϊφά, Βάνα Παπαευαγγέλου
Άλκηστις Πρίνου-Μπουκουβάλα, Ειρήνη Νταϊφά, Βάνα Παπαευαγγέλου

Η Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου στην σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στις ανάγκες του Γενικού Πανεπιστημιακού νοσοκομείου «Αττικόν» και ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά στα κρατικά νοσοκομεία.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην ομιλία της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine. Επίσης, ευχαρίστησε και όλους τους μεγάλους χορηγούς του σωματείου, τον Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα, τον κο και την κα Γρηγόρη Στασινόπουλου, τον κο Ανδρέα και την κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, τον κο και την κα Βασίλη Σαβράμη, την κα Κατερίνα Παναγοπούλου, την KPMG, τον Δρ. Γιάννη Πατινιώτη, τον κο Δημήτρη και την κα Ελένη Μπούση, την εταιρεία Cardioscience και τον κο Σωτήρη Λιακόπουλο, τον κο Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη, τον κο και την κα Σπυριδάκου, τον κο και την κα Λιακοπούλου, την εταιρεία Vitex και τον κο και την κα Γιαννίδη. Επίσης, η Πριγκίπισσα κάλεσε τους παρευρισκομένους να συμβάλλουν ώστε να χειρουργηθούν στην Ελλάδα τα παιδιά με καρδιακές παθήσεις που ήλθαν από την Ουκρανία καθώς ο καρδιοχειρουργός Δρ. Καλαγκός θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του για να σωθούν τα παιδιά αυτά.

Σόφη Πασχάλη, Νόνη Δούνια - Μαρία Κοντού, Ιωάννα Σουλιώτη
Σόφη Πασχάλη, Νόνη Δούνια – Μαρία Κοντού, Ιωάννα Σουλιώτη

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας ανταποκρίθηκαν ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού, ο κος Δημήτρης και η κα Ελένη Μπούση που προσέφεραν τα χειρουργεία δύο παιδιών, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού και ο κος Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δρ. Φαίη Πεσκέση που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού.

Γιάννης Καζανίδης, Αγγελική Τσάνη, Γιάννης Δημακουλέας
Γιάννης Καζανίδης, Αγγελική Τσάνη, Γιάννης Δημακουλέας

Το μουσικό συγκρότημα Onirama προσέφερε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους τραγούδια. Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το υπέροχο μενού του Golf Prive, την όμορφη διακόσμηση του οίκου Artemide της κυρίας Έμης Τρικάρδου και έλαβαν πλούσια δώρα από τις εταιρείες Jo Malone London, Aveda, Natural Doctor, DNA Centers και 12 Gods.

Λευτέρης Αυγενάκης, Λένα Αυγενάκη - Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη
Λευτέρης Αυγενάκης, Λένα Αυγενάκη – Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Αριάδνη Αλεξιάδου, η κα Αγνή Μαρμαρίδη.

Ιωάννα Δράγνη - Αλεξάνδρα Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου
Ιωάννα Δράγνη – Αλεξάνδρα Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κος Νίκος Παπαθανάσης με τη σύζυγο του Λουκία, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κος Στέλιος Πέτσας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα, ο κος Χρήστος Τεντόμας με την σύζυγο του Ιωάννα, η κα Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, η κα Νούλη Μανώλη, η κα Ιωάννα Δράγνη, η κα Εβελίνα Μαχά, ο κος Γιώργος Συγγελίδης, η κα Μαρία Κοντού, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου, ο κος Δημήτρης και η κα Ελένη Μπούση, η κα Μαρίλια Βαζαίου και ο κος Μάκης Κασνακίδης, ο Δρ. Γιάννης Πατινιώτης, η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη, η κα Αγγελική Τσάνη και ο κος Ιωακείμ Τσάνης, η κα Πέγκυ Φιλίππου, η κα Χριστίνα Ασημακοπούλου, η κα Βασιλική Τσίντζου, ο κος Μιχάλης και η κα Βάλια Σπυριδάκου, η κα Σοφία Γιαννικοπούλου η κα Γεωργία Τζίμα Κυτσαρά, η κα Δέσποινα Πορτοκάλη, η κα Ντάνα Στασινού, η κα Ελένη Βαχάρη, η Δρ. Βάνα Παπαπευαγγέλου, ο Nigel Dean και η κα Νανά Βενέτη, η κα Ελευθερία Γεωργάκαινα, η κα Τάτη Μπόκοτση, η κα Ντίνα Σιώρα, η Δρ. Λυδία Μουζάκα, η Μαρία Μισέλ Ρουβά και η κα Γεωργία Τσέλλου, o κος Μπράβος, ο κος Νίκος Παπαποστόλου, ο κος Γρηγόρης Ρουμελιώτης και η κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου, ο κος Γιάννης Καζανίδης και ο κος Μιχάλης Μανιάτης, ο κος Ευρυπίδης Γουργουλίδης, ο κος Βασίλης Βρούτσης και η κα Νίκη Βρούστη, η κα Όλγα και η κα Ιωάννα Καραβερβέρη, ο κος Βασίλειος Κοστέτσος και πολλοί άλλοι.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα