Φαίη Σκορδά: Εξώδικο στην παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα (photo)

Πρεμιέρα θα κάνει η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Δευτέρας (12/9), με πρώτη καλεσμένη τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Από ότι φαίνεται όμως, η νέα… εποχή για την εντυπωσιακή παρουσιάστρια, δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», λίγο πριν την πρεμιέρα της έλαβε εξώδικο.

«Είναι ένα πρόσωπο που έχει ένα πρόβλημα και με το ”καλημέρα σας” έστειλε εξώδικο» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μέλας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως το πρόσωπο αυτό είναι ο Πάνος Καλλίτσης, αλλά και τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό.

Πάνος Καλλίτσης, Έλενα Χριστοπούλου
Πάνος Καλλίτσης, Έλενα Χριστοπούλου

«Το πρόσωπο αυτό δεν φοβάται τη Φαίη όσο πρόσωπο που θα είναι δίπλα στη Φαίη. Μιλάμε για το διαζύγιο της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση. Έχω μάθει ότι ο κ. Καλίτσης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΙ και τη Φαίη Σκορδά για να μην αναφερθούν καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα», είπε ο δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ τα πρόσωπα που θα βλέπουμε φέτος δίπλα στη Φαίη Σκορδά είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα