Ευαγγελάτος και πρόεδρος του ΕΟΦ σκοτώθηκαν στον αέρα: Είναι άθλιο να κατηγορείτε (video)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσίασε μέσα από το LIVE NEWS, ρεπορτάζ για μαντζούνια που υπόσχονται ότι θεραπεύει τον κορονοϊό και τον καρκίνο και αναζήτησε απαντήσεις για την κυκλοφορία του από τον ΕΟΦ.

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής LIVE NEWS του Mega, μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και του προέδρου του ΕΟΦ, Δημήτρη Φιλίππου, με αφορμή το ματζούνι που υπόσχεται ότι θεραπεύει τον κορονοϊό και τον καρκίνο.

Η εκπομπή είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ΕΟΦ τηλεφωνικά και μέσω email, χωρίς να πάρει απάντηση για το αν τελικά έχει δοθεί έγκριση στα συγκεκριμένα προϊόντα. Τελικά, ο πρόεδρος του ΕΟΦ βγήκε στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

«Δεν μου αρέσει το αφοριστικό και χωρίς στοιχεία», δήλωσε, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα, καθώς νωρίτερα ο Νίκος Ευαγγελάτος επιτέθηκε στον ΕΟΦ που απέφευγε να δώσει καίριες απαντήσεις για το θέμα.

«Λέτε ψέματα» αναφώνησε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον κ. Φιλίππου, που ανταπέδωσε την κατηγορία.

«Ο Οργανισμός λειτουργεί με συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, γιατί υπάρχει φόρτος εργασίας. Ζητήσαμε να σταλεί ένα email γιατί η υπάλληλος ήταν σε τηλεδιάσκεψη. Το email το λάβαμε χθες, διερευνήθηκε και στάλθηκε στο Τμήμα Ελέγχου και Κυκλοφορίας για την επιβολή ποινών.

Το πρακτέο είναι ότι ο κύριος αυτός που εμπορεύεται το σκεύασμα λέει ψέματα. Από τα δύο προϊόντα έχει γνωστοποιήσει ένα στον ΕΟΦ, το οποίο δεν έχει τους ισχυρισμούς που αυτός εγγυάται», ξεκαθάρισε ο κ. Φιλίππου και τόνισε πως ο ΕΟΦ θα κάνει ό,τι οφείλει ένας οργανισμός που σέβεται και προστατεύει τους ασθενείς.

Νέο ματζούνι υπόσχεται… θεραπεία για κορονοϊό και καρκίνο

Δεν έχει τέλος η εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, με επιτήδειους να εκμεταλλεύονται ασθενείς της πανδημίας ή άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Σύμφωνα με το Mega, αυτά τα σκευάσματα που πωλούνται προς 35 ευρώ στη μαύρη αγορά, προωθούνται από τους εμπόρους τους ως αντιβίωση κατά του κορωνοϊού. Με το πρώτο ματζούνι για τις εύκολες περιπτώσεις… και το έλαιο ρίγανης για τις δύσκολες.

«Το ριγανέλαιο, αν εξελιχθεί ο ιός, πάθουμε κορονοϊό και εξελιχθεί και το αφήσουμε και δεν το προλάβουμε από την αρχή, αυτό γίνεται πνευμονία. Το αντιμετωπίζουμε και με το ριγανέλαιο συγχρόνως γιατί λειτουργεί σαν αντιβίωση το ριγανέλαιο. Έτσι έσωσα την κόρη μου από διασωλήνωση. Είχε εξελιχθεί και έπαθε πνευμονία. Και λέω τώρα άμα την πάω στο νοσοκομείο θα μου την ξεκάνουν και το αντιμετώπισα με το ασπίς και το ριγανέλαιο», δήλωσε έμπορος σκευασμάτων.

Όπως ισχυρίζεται ο έμπορος το μυστηριώδες σκεύασμα με τις σταγόνες, θεραπεύει εκτός από τον κορονοϊό και τον καρκίνο! Στο φυλλάδιο που το συνοδεύει, αναφέρεται ότι έχει ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες, με το έλαιο της ρίγανης μάλιστα να ενδείκνυται και για οξείες καταστάσεις.

«Έχει αντικαρκινικά βότανα μέσα. Θεωρώ ότι θα έκανε πάρα πολύ καλό αν το έπαιρνε κάποιος με καρκίνο και συν να πάρει και κάποια άλλα πράγματα βέβαια. Για να μικρύνει (ο όγκος)… Υπάρχει μια θεραπεία για να μειωθεί ο όγκος…», συμπλήρωσε.

«Για συρρίκνωση του όγκου με πόσιμο διάλλειμα. Αυτό… Σταγονίτσες. Εν πάση περιπτώσει, αλλά σας λέω ότι το Aspis θα βοηθούσε, για ποιο λόγο; Όπως διαβάσατε και στο φυλλάδιο, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αυτό που καταπολεμά τον καρκίνο. Δεν παθαίνουμε καρκίνο αν έχουμε καλό ανοσοποιητικό σύστημα με λίγα λόγια, οπότε και το ASPIS θα βοηθούσε…

Το Rheum που έχει μέσα είναι πάρα πολύ αντικαρκινικό, το γανόδερμα επίσης. Και τα υπόλοιπα βότανα, ακόμα και το σκόρδο το οποίο δεν του δίνουμε σημασία, είναι εξαιρετικό, οπότε θα ήταν καλό να πάρει μια επιθετική θεραπεία, δυνατή θεραπεία από το ASPIS».

Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του φυλλαδίου των επιτήδειων, όσοι ασθενείς λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή, θα πρέπει να τριπλασιάσουν τη δόση, λαμβάνοντας 60 έως 80 σταγόνες τη μέρα. Βέβαια για τον ίδιο τον έμπορο, που εδώ τον βλέπετε να πουλάει το προϊόν, λειτούργησαν οι 40 σταγόνες ημερησίως, ρίχνοντάς του την πίεση, λόγω του σκόρδου στα συστατικά!

Εκτός από αντιβίωση για τον κορονοϊό και μια επιθετική, δυνατή θεραπεία κατά του καρκίνου, τα ίδια σκευάσματα κάνουν θραύση στο εξωτερικό, όπως αναφέρουν οι προμηθευτές, με εξαιρετικά αποτελέσματα και στις αλλεργικές ρινίτιδες!

«Είχαμε καταπληκτικά αποτελέσματα σε διάφορα θέματα. Δηλαδή με παίρνουν από όλη την Ελλάδα γιατί το έχουν πάρει και στη Γερμανία και στο Ισραήλ και στη Ρουμανία και σε όλη την Ελλάδα και με παίρνουν γιατί έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα. Και στην ιγμορίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, στους πνεύμονες, παντού».

Οι επιτήδειοι συνεχίζουν τη δράση τους, βγάζουν μαύρο χρήμα και παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια στις πλάτες απελπισμένων ανθρώπων με προβλήματα υγείας.

Ο έμπορος σκευασμάτων υποστηρίζει πως έχει την έγκριση του ΕΟΦ

«Αχ… άμα διαβάζεις από το 2004 μέχρι σήμερα 15 χρόνια θα τη βρεις και εσύ. Άμα κάνεις μελέτες.. έχω σπουδάσει κάποια πράγματα και μερικές… αυτά…βότανα και τα λοιπά. Τη συνταγή έχω, τι δίνω στο εργοστάσιο, έχουμε καταθέσει το φάκελο στον ΕΟΦ, έχουμε πάρει την έγκριση του ΕΟΦ, έχει εργαστηριακές μελέτες, πανεπιστημιακές και τα λοιπά, δεν είναι… είναι πάρα πολύ δυνατό, ένα πολύ ωραίο σκεύασμα, σταγόνες είναι που συντηρούνται σε κάποια ποσότητα οινοπνεύματος», δήλωσε και πρόσθεσε πως το σκεύασμα αυτό δεν είναι βιταμίνες, αλλά ούτε και συμπληρώματα διατροφής, στο ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Γιατί «σφαχτήκαν» στο αέρα Έλενα Ακρίτα και Ιωάννα Μαλέσκου (video)

Σχετικά άρθρα