Επέτειο 70 χρόνων για τα Ελληνικά Καλλιστεία (photo)

φωτο επάνω: Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Ρίκα Διαλυνά (Star Hellas 1956), Βάνα Μπάρμπα, Πάνος Ζήνας, Μαριλένα Ανδριτσόπουλου 

Λαμπερές παρουσίες στην 70η επέτειο για τα Ελληνικά Καλλιστεία στην καρδιά της Αθήνας!

Με ένα εντυπωσιακό party μαζί με τις αγαπημένες του Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young όλων των ετών γιόρτασε τα 70α του γενέθλια ο πιο εμβληματικός διαγωνισμός ομορφιάς στην Ελλάδα!

Ελίνα Ζήση (Star Hellas 1997), Ευγενία Λιμαντζάκη (Miss Hellas 1997) - Ισμήνη Νταφοπούλου (Star Hellas 2014), Πάνος Ζήνας, Διονυσία Κουκίου
Ελίνα Ζήση (Star Hellas 1997), Ευγενία Λιμαντζάκη (Miss Hellas 1997) – Ισμήνη Νταφοπούλου (Star Hellas 2014), Πάνος Ζήνας, Διονυσία Κουκίου

Ο CEO για τα Ελληνικά Καλλιστεία και αγαπημένος σχεδιαστής των Stars Πάνος Ζήνας υποδέχθηκε πλήθος μοντέλων, καλλιτεχνών, εκπροσώπων των media και την ελίτ της αθηναϊκής μόδας στο θρυλικό Pasaji Restaurant, στην πιο δημοφιλή στοά της Αθήνας.

Το ατμοσφαιρικό bar restaurant Pasaji Athens φιλοξένησε όχι μόνο τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας μας αλλά και την έκθεση μίας σπάνιας συλλογής φωτογραφιών από το συλλέκτη και αγαπημένο συνεργάτη των καλλιστείων Γρηγόρη Γαλαντή.

Κατερίνα Στικούδη, Χάρης Σιανίδης, Garos Sekertzis, Θέλξη
Κατερίνα Στικούδη, Χάρης Σιανίδης, Garos Sekertzis, Θέλξη

Ο κ. Πάνος Ζήνας, αφού καλωσόρισε όλες τις κυρίες που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή του, πήρε το λόγο και με συγκίνηση τους ξανασυστήθηκε αυτή τη φορά όχι με την ιδιότητα του σχεδιαστή μόδας αλλά του CEO για τα Ελληνικά Καλλιστεία «Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young».

Εξέφρασε τη χαρά του και τόνισε πως ο μοναδικός σκοπός αυτής της γιορτής για τα Ελληνικά Καλλιστεία ήταν να τιμήσει όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας που με τη παρουσία τους, την ομορφιά τους και τη ξεχωριστή προσωπικότητά τους έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην ιστορία αυτού του θεσμού.

Βίκυ Κάβουρα, Έλενα Τσαγκρινού, Πάνος Ζήνας, Μάρθα Παπαχρυσάνθου, Ιωάννα Τζάνη
Βίκυ Κάβουρα, Έλενα Τσαγκρινού, Πάνος Ζήνας, Μάρθα Παπαχρυσάνθου, Ιωάννα Τζάνη

Τον λόγο έλαβαν επίσης εστεμμένες, που σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ανέσυραν περιστατικά και μοναδικές εμπειρίες από τις συμμετοχές τους στο διαγωνισμό αλλά και από τους διεθνείς διαγωνισμούς. Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που στήθηκε ειδικά για τη περίσταση και πόζαραν όπως αυτές γνωρίζουν τόσο καλά μπροστά στα φλας των φωτογράφων και των δημοσιογράφων που κατέκλυσαν το χώρο. Χωρίς αμφιβολία άλλη μία βραδιά γράφτηκε με ανεξίτηλο μελάνι στην ιστορία των καλλιστείων, σηματοδοτώντας την απαρχή μίας νέας εποχής στο θεσμό.

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα