Έλον Μασκ: Αγόρασε το Twitter – Δείτε πως μπήκε στα κεντρικά γραφεία του (video)

Στην τελική ευθεία για την αγορά του Twitter βρίσκεται ο Έλον Μασκ καθώς την Τετάρτη (26/10) άλλαξε την περιγραφή της ιδιότητάς του στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε «επικεφαλής Twitter».

Την ίδια ώρα, γνωστός για το «τρολάρισμά» του στα social media ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου φαίνεται ο ίδιος να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας κρατώντας έναν… νιπτήρα. «Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το» έγραψε ο Μασκ.

Ο Έλον Μασκ χρησιμοποίησε τη φράση «let that sink in» που είναι έκφραση η οποία σημαίνει «χωνέψτε το» αλλά αν μεταφραστεί κυριολεκτικά, σημαίνει: «αφήστε αυτόν τον νεροχύτη μέσα».

Δείτε το βίντεο:

Η εταιρεία αναμένεται να περάσει στα χέρια του Έλον Μασκ ως τις 17.00 στις 28 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το Bloomberg.

Έρχεται μια μέρα αφότου ο Έλον Μασκ δεσμεύτηκε σε τηλεδιάσκεψη με τραπεζίτες, οι οποίοι βοηθούν στη χρηματοδότηση της συμφωνίας, ότι θα κλείσει τη συμφωνία εξαγοράς πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Με επικεφαλής τη Morgan Stanley, οι τράπεζες έχουν ολοκληρώσει τη σύναψη της τελικής σύμβασης πίστωσης και βρίσκονται στη διαδικασία υπογραφής της τεκμηρίωσης, σηματοδοτώντας ένα από τα τελευταία βήματα για την παροχή 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη συμφωνία.

Οι επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του συνιδρυτή της Oracle Corp, Λάρι Έλισον, και του Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλγουαλίντ μπιν Ταλάλ, θα εισέλθουν με 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η μετοχή του Twitter σημείωσε άνοδο 3%, στα 52,95 δολάρια την Τρίτη (25/10), πιο κοντά στην τιμή προσφοράς του Μασκ, στα 54,20 δολάρια.

Το κλείσιμο της συμφωνίας θα βάλει τέλος σε μήνες εικασιών ότι ο επιχειρηματίας θα εγκατέλειπε την εξαγορά.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα