Ελένη Τσολάκη: Παρουσίασε τη νέα collection της Juicy Couture στο Ζάππειο Μέγαρο (photo)

Οι καλεσμένοι της Juicy Couture, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι των media και η ελίτ του αθηναϊκού fashion crowd βρέθηκαν από νωρίς στο εντυπωσιακό catwalk του επιβλητικού περιστύλιου του Ζαππείου Μεγάρου.

Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε τη νέα συλλογή F/W ’22, στα πλαίσια της 30ης Athens Xclusive Designers Week.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σάμυ Φάις, Βαρβάρα Φάις, Ελένη Τσολάκη
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σάμυ Φάις, Βαρβάρα Φάις, Ελένη Τσολάκη

Celebrities από όλο τον κόσμο έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές, φορώντας ρούχα του αγαπημένου glamorous brand, ενώ πολλές είναι και οι Ελληνίδες σταρ που εμπιστεύονται τη διάσημη μάρκα για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

H «TOP Trends AE» με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των mega brands «Juicy Couture», «Franklin Marshall», «Skechers», «MCS», «Russel Athletic», «Spalding» κ.α. παρουσίασε σε ένα φαντασμαγορικό fashion show για την «Juicy Couture» τις συλλογές Βlack Label, White Label, Lounge, Sport και Footwear & Αccessories για τη season F/W ’22.

Χάρης Σιανίδης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Χριστίνα Παππά, Άννα Ραφαέλα Μπεζάν
Χάρης Σιανίδης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Χριστίνα Παππά, Άννα Ραφαέλα Μπεζάν

Ένα lifestyle brand με glamorous, τολμηρό και διασκεδαστικό χαρακτήρα για τους όσους επιλέγουν να είναι στη μόδα, μεταφέροντας το στυλ και τον τρόπο ζωής του Los Angeles στα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Αγκαλιάζοντας την κληρονομιά της στο Los Angeles, η Juicy Couture ανακαλύπτει τις τάσεις κάθε μέρα και προσφέρει ένα στοιχείο έκπληξης σε όλα τα σχέδιά της.

Εύη Ιωαννίδου, Τζούλια Κόλλια, Μαριάννα Μάντεση
Εύη Ιωαννίδου, Τζούλια Κόλλια, Μαριάννα Μάντεση

Η Juicy Couture συμβάλλοντας στην βιωσιμότητα και στην προστασία του περιβάλλοντος και με σεβασμό απέναντι στην κοινωνία, έχει εντάξει στις συλλογές της ανακυκλωμένα υφάσματα. Το παγκόσμιο φαινόμενο αναγνωρίζεται ως casual luxury brand, προσφέροντας ρούχα για γυναίκες και νεαρά κορίτσια.

Opinion-google-news

Juicy Couture: Παρουσίασε τη νέα της συλλογή σε φαντασμαγορικό digital fashion show (photo)

Σχετικά άρθρα