Η Ελένη Μενεγάκη στο Mega; Τι αποκάλυψε ο Τόνι Σφήνο (video)

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Έλα Χαμογέλα» και ρωτήθηκε για τις φήμες που ακούγονται για την Ελένη Μενεγάκη και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Γεώργιος ΝικολαΐδηςΑπό: Γιώργο Νικολαΐδη

Το μόνο που δεν γνωρίζαμε είναι αν η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει με πρωινή εκπομπή ή αν θα συνεχίσει στην μεσημεριανή ζώνη, όπως στον Alpha.

Τι απάντησε; ο δημοφιλής καλλιτέχνης για τις φήμες;

«Μου είπαν ένα μεσημέρι ότι θα έρθει η Ελένη, ρώτησα τι ώρα, μου απάντησαν μάλλον μεσημέρι και έδωσα το ΟΚ. Χωράνε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα σε ένα κανάλι γιατί είναι διαφορετικού γένους» σχολίασε με χιούμορ..

«Η φιλοξενία της Ελένης στην εκπομπή της ήταν άψογη. Εγώ δεν θα μπορούσα να συμμετέχω σε μια τέτοια εκπομπή γιατί δεν είμαι αυτού του ύφους. Η Ελένη είναι ένας ζεστός άνθρωπος», είπε αστειευόμενος ο Τόνι Σφήνος.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», οι διαπραγματεύσεις της Ελένης με το Mega έχουν προχωρήσει αρκετά πλέον αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Μάλιστα η τηλεοπτική συντάκτρια, τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την Ελένη Μενεγάκη και από άλλα δυο κανάλια. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με το Mega, βρίσκονται στο οικονομικό κομμάτι. Άλλο ένα θέμα που συζητούν είναι και το θέμα της ώρας.

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη θέλει τη γνωστή ώρα το 1 με 3 το μεσημέρι, ενώ το κανάλι θέλει στις 2 το μεσημέρι έναρξη, ενώ αρχικά την ήθελε για πρωί, κάτι που η παρουσιάστρια αρνήθηκε.

Το Mega πάντως θέλει την Ελένη Μενεγάκη για τρίωρη εκπομπή. Το συμβόλαιο φαίνεται να είναι κλειστό διετές, ενώ πλέον υπάρχει και σούσουρο για το ποιοι θα είναι συνεργάτες της.

Δείτε επίσης:

Σιωπηλός Δρόμος: Πρεμιέρα με ένα καθηλωτικό τρέιλερ (video)

Σχετικά άρθρα