Έλενα Ακρίτα: Το καυστικό σχόλιο για τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά (photo)

Η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα χρησιμοποιώντας τις λέξεις του Έλληνα τενίστα για την ανάγκη του εμβολιασμού σχολίασε δηκτικά την ήττα του.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο και ότι θα το κάνει όταν γίνει υποχρεωτικό, έχουν προκαλέσει αρνητική εντύπωση στην κοινή γνώμη, αλλά και την επιστημονική κοινότητα, αφού θεωρείται ότι κάνει κακό στην εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού όταν μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση στην πρώτη φάση της πανδημίας και με σποτ προέτρεπε τους πολίτες να μένουν σπίτι.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε σήμερα την πρόκριση στον τελικό του Western & Southern Open στο Σινσινάτι από τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά από ένα ματς με ένταση, νεύρα και αποδοκιμασίες.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η οποία και άλλες φορές έχει σχολιάσει αρνητικά τον Έλληνα τενίστα δεν έχασε ευκαιρία να τον ειρωνευτεί γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook: «Έχασε ο Τσιτσιπάς την πρόκριση για τον τελικό του Σινσινάτι. Θα στεναχωρηθώ όταν θα γίνει υποχρεωτικό».

Έλενα Ακρίτα - Facebook
Έλενα Ακρίτα – Facebook

Πριν από λίγες μέρες η Έλενα Ακρίτα έγραψε ότι και στο παρελθόν υποστήριζε ότι ο Τσιτσιπάς λέει «ανοησίες τύπου Χάροντς» και πρόσθεσε ότι όταν τα έλεγε της απαντούσαν ότι είναι νέο παιδί και ότι έχει συμπλέγματα.

Συγκεκριμένα έλεγε:

Όταν γράφαμε ότι ο Τσιτσιπας λέει ανοησίες τύπου Χάροντς, μάς απαντούσατε ότι είναι νέο παιδί μωρέ κι έχουμε συμπλέγματα – προφανώς γιατί είμαστε όλοι αποτυχημένοι τενίστες και τον ζηλεύουμε.

Τώρα που προκύπτει ότι ο Τσιτσιπας έκανε αντικόβιντ τηλεοπτική καμπάνια ενώ σήμερα ανακοινώνει ότι είναι αντιεμβολιαστής και θα εμβολιαστεί μόνον αν γίνει υποχρεωτικό, τί έχετε να πείτε, γλυκούλια;

Παρεμπιπτόντως τα Χάροντς είναι ντεμοντέ, κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ψωνίζει πλέον από εκεί.

Έλενα Ακρίτα - Facebook
Έλενα Ακρίτα – Facebook

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Μήνυση από το Εκκλησία Online κατά της Έλενας Ακρίτα για ανάρτηση της στο Facebook για τους 4.000 παπάδες (photo)

Σχετικά άρθρα