Εκλογές ΕΣΗΕΑ – Μαρία Αντωνιάδου: Το «Ευχαριστώ» στους συναδέλφους για την 6η συνεχόμενη εκλογή της (photo)

Η Μαρία Αντωνιάδου και η παράταξη της «Ενωμένοι δημοσιογράφοι» παραμένουν η πρώτη δύναμη στον δημοσιογραφικό κλάδο, καθώς στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ πήραν για 6η φορά την πρωτιά.

Οι «Ενωμένοι δημοσιογράφοι» με 986 ψήφους (960 το 2022) βγάζοντας 4 έδρες. Η Μαρία Αντωνιάδου κατετάγη πρώτη σε ψήφους από όλους τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων με 721 ψήφους.

Ενώ μαζί της εκλέγονται οι: Άρια Αγάτσα με 413 ψήφους, ο Γιώργος Γαβαλάς με 361 ψήφους και ο Μάκης Διόγος με 246 ψήφους.

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι δημοσιογράφοι», δεν έγινε τυχαία η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των λειτουργών των ΜΜΕ. Κέρδισε για 6η συνεχόμενη φορά και διατήρησε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του κλάδου, χάρη στη συνεπή παρουσία της στον στίβο της μάχης και των διεκδικήσεων.

Μετά από έναν ακόμη εκλογικό θρίαμβο των «Ενωμένων Δημοσιογράφων», η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου έσπευσε να απευθύνει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», από τα βάθη της καρδιάς της, στη συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου που χάρισε για έκτη συνεχόμενη φορά την πρωτιά στην παράταξή της.

Η Μαρία Αντωνιάδου έγραψε στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media:

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, τους 987 συναδέλφους που στήριξαν τους Ενωμένους Δημοσιογράφους. Για έκτη συνεχόμενη φορά, πρώτη παράταξη, με διαφορά».

Το «Ευχαριστώ» της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ
Το «Ευχαριστώ» της Προέδρου της ΕΣΗΕΑ

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα