ΕΑΣ Νάξου: Ναξιώτικο γλέντι στην Αθήνα με τους πρωταγωνιστές της ενημέρωσης της TV (photo)

Ένα γνήσιο Ναξιώτικο γλέντι που τα είχε όλα διοργάνωσε η ΕΑΣ Νάξου και ο Πρόεδρός της Δημήτρης Καπούνης στην Αθήνα, για τους πρωταγωνιστές της ενημέρωσης του τηλεοπτικού τοπίου της χώρας μας.

Άφθονο φαγητό, παραδοσιακές Ναξιώτικες συνταγές αλλά και καινούριες γευστικές εμπειρίες με προϊόντα της ΕΑΣ Νάξου, νησιώτικη μουσική, χορούς, κοτσάκια και άψογη φιλοξενία.

Δημήτρης Καπούνης, Δημήτρης Οικονόμου, Χρήστος Κούτρας, Ιορδάνης Χασαπόπουλος
Δημήτρης Καμπουράκης (πρόεδρος ΕΑΣ Νάξου), Γιώργος Παπαδάκης – Γιάννης Ντσούνος, Μάριον Μιχελιδάκη

Το γεύμα διοργανώθηκε στο γνωστό εστιατόριο «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» την περιοχή του Βύρωνα και το παρόν έδωσαν οι πρωταγωνιστές της ενημέρωσης της Ελληνικής τηλεόρασης από όλα τα κανάλια για πρώτη φορά μαζί, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε έχουν φοβερές χορευτικές ικανότητες…

Μαρία Αναστασοπούλου ΑΝΤ1 και Δημήτρης Καμπουράκης OPEN συνοδεία μουσικής με το βιολί του Πολυχρόνη Κορρέ της μουσικής οικογένειας της Νάξου και του λαούτου του Γιάννη Παπαδόπουλου
Μαρία Αναστασοπούλου ΑΝΤ1 και Δημήτρης Καμπουράκης OPEN συνοδεία μουσικής με το βιολί του Πολυχρόνη Κορρέ της μουσικής οικογένειας της Νάξου και του λαούτου του Γιάννη Παπαδόπουλου

Ένα αυθεντικό Ναξιώτικο γλέντι διοργάνωσε η Ένωση Αγροτικών συνεταιρισμών ΕΑΣ Νάξου θέλοντας να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους του τύπου που προβάλλουν και στηρίζουν το νησί του Βάκχου και της Αφροδίτης σε μία περίοδο που οι παραγωγοί του νησιού αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Δημήτρης Καμπουράκης, Γιώργος Παπαδάκης - Γιάννης Ντσούνος, Μάριον Μιχελιδάκη
Δημήτρης Καμπουράκης, Γιώργος Παπαδάκης – Γιάννης Ντσούνος, Μάριον Μιχελιδάκη

Το εντυπωσιακό μενού ετοίμασε η αγαπητή Σεφ Φιλίτσα Καραμανλή γνωστή και ως η Σεφ της Σχοινούσας, μιας και στο νησί των μικρών Κυκλάδων διατηρεί το εστιατόριο της, που επισκέπτονται για να απολαύσουν τις δημιουργίες της εκτός από Έλληνες και πολλοί διάσημοι του διεθνούς τζετ σετ.

Στο «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» με θέα την Αθήνα οι καλεσμένοι απόλαυσαν μία πραγματική γαστρονομική εμπειρία.

Το παρόν έδωσαν πρωταγωνιστές της ενημέρωσης από όλα τα κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης.

Γιάννης Πιτταράς, Μαρία Νικόλτσιου, Γιώργος Γρηγοριάδης
Γιάννης Πιτταράς, Μαρία Νικόλτσιου, Γιώργος Γρηγοριάδης

Ο Γιώργος Παπαδάκης, Δημήτρης Οικονομόμου, Δημήτρης Καμπουράκης, Μαρία Νικόλτσιου, Μαρία Αναστασοπούλου, Χριστίνα Βίδου, Κώστας Παπαχλιμίντζος, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Γιάννης Κολοκυθάς, Γιώργος Γρηγοριάδης, Γιάννης Πιτταράς, Στέλλα  Γκαντώνα, Ντίνας Σιωμόπουλος, Σταύρος Οικονόμοπουλος, Παναγιώτης Στάθης, Γιώργος Γρηγοριάδης, Γιώργος Καραμέρος, Ντόρα Κουτροκόη, Ξενοφώντας Σκιντζής, Μαρία Σταθοπούλου, Ανδρέας Κουρμιάν, Σπύρος Συγούρος, Γιάννης Kαφάτος, Μαρία Μαγκλάρα.

Ντίνος Σιωμόπουλος, Στέλλα Γκαντώνα, Χρήστος Νέζος
Ντίνος Σιωμόπουλος, Στέλλα Γκαντώνα, Χρήστος Νέζος

Στα τραπέζια υπήρχε καλωσόρισμα με γραβιέρα Νάξου, αποξηραμένα φρούτα και τραγανά παξιμαδάκια και ακολουθούσαν ορεκτικά που ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Έλσα Νέζου, Δημήτρης Οικονόμου, Ελένη Λαζάρου
Έλσα Νέζου, Δημήτρης Οικονόμου, Ελένη Λαζάρου

Μετά από παρότρυνση των καλεσμένων ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους του τύπου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης αλλά κυρίως επειδή προβάλλουν το νησί και τα προβλήματα των παραγωγών που αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα κυρίως λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής με πολλούς να μην αντέχουν να τα βγάλουν πέρα. Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν σκοπεύει να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική  σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο απάντησε χαμογελώντας: «Εγώ είμαι παρών».

opinion-google-news-2

πηγή: wetravel.gr

Σχετικά άρθρα