Δήμητρα Γρίβα: Η πρώτη Ελληνίδα πρέσβειρα καλής θέλησης για την BRICS (photo)

Η Δήμητρα Γρίβα είναι η πρώτη Ελληνίδα που γίνεται πρέσβειρα καλής θέλησης για την πλατφόρμα ενημέρωσης και συνεργασίας BRICS.

Η πλατφόρμα Πληροφοριών & Συνεργασίας BRICS IN4U ανακοίνωσε ότι η Δήμητρα Γρίβα, γνωστή διεθνής καλλιτέχνης, ποιήτρια, επιχειρηματίας και δημόσιο πρόσωπο ορίστηκε ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησής τους.

Δήμητρα Γρίβα - πρέσβειρα για την BRICS
Δήμητρα Γρίβα – πρέσβειρα για την BRICS

Η Δήμητρα Γρίβα είναι αναγνωρισμένη για τις καινοτομίες της στη ζωγραφική από σκυρόδεμα και τα ποιήματά της που εμφανίζονται σε γκαλερί παγκοσμίως. Ο Igor Petrenko, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας πληροφοριών & συνεργασίας BRICS IN4U, συνεχάρη τη κυρία Γρίβα για το νέο της ρόλο, σε μια εκδήλωση που διορίστηκαν δύο άλλοι Πρέσβεις Καλής Θέλησης, ο Yanis Politov και η Lady de Cadenet.

Δ. Γρίβα - διεθνής καλλιτέχνης
Δ. Γρίβα – διεθνής καλλιτέχνης

Η Δήμητρα Γρίβα εξέφρασε την εκτίμησή της για την επιλογή της ως πρέσβειρα καλής θέλησης για την πλατφόρμα πληροφοριών & συνεργασίας BRICS IN4U, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να εργάζεται για την ανάπτυξη και την υποστήριξη μιας εκτίμησης για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές, τονίζοντας ότι η τέχνη είναι ανθρωπιστικό μήνυμα που περιλαμβάνει όλους χωρίς διάκριση μεταξύ των χρωμάτων και των φύλων τους, η τέχνη φέρει ένα μήνυμα που περιλαμβάνει αγάπη, ειρήνη, στοργή, επικοινωνία και υποστήριξη για τους άλλους.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα